11.09.2014, Door ELITEDATING redactie
25482

Goodbye ELITEDATING – De laatste stappen

U heeft zich bij ELITEDATING aangemeld, interessante mensen leren kennen en uiteindelijk een passende partner gevonden. Nu wilt u graag weten hoe u uw lidmaatschap opzegt en hoe het verder gaat. Wij hebben de belangrijkste informatie hier voor u samengesteld.

Zo annuleert u uw Premium-lidmaatschap

U kunt uw Premium-lidmaatschap te allen tijde tijdens de looptijd van uw gekozen pakket beëindigen. De opzegtermijn bedraagt 7 dagen.

U kunt op verschillende manieren uw Premiumlidmaatschap bij ELITEDATING opzeggen. De meest eenvoudige optie is om ons webformulier te gebruiken. Verdere informatie hierover vindt u op de help pagina.

Zo verwijdert u uw profiel

Na de beëindiging van uw Premium-lidmaatschap wordt uw ELITEDATING-profiel automatisch teruggezet naar een kosteloos lidmaatschap. U kunt dan nog steeds blijven inloggen in uw profiel zonder dat er kosten berekend worden.

U kunt natuurlijk ook uw gehele profiel verwijderen. Om dit te doen klikt u in uw profiel op 'Instellingen', dan klikt u op 'Mijn lidmaatschap' en onderaan de pagina vindt u de tekst: 'Indien u zeker bent dat u uw profiel wilt verwijderen klikt u hier'. Door hierop te klikken wordt uw profiel meteen verwijderd.

Wat gebeurt er met uw gegevens nadat uw profiel verwijderd is?

Nadat u uw profiel verwijderd hebt, worden alle bijbehorende gegevens onherroepelijk gewist. Hierdoor kunnen u en andere leden niet meer bij het profiel en de ingevulde gegevens. Kopieer daarom alle berichten, foto's etc. die u wilt bewaren op uw computer, voordat u uw profiel verwijdert.

Vertel ons uw verhaal

Veel paren hebben elkaar al bij ELITEDATING gevonden. Onze partnervoorstellen hebben niet alleen voor gelukkige relaties gezorgd, maar in meerdere gevallen voor een huwelijk en kinderen. Wij lezen natuurlijk graag het verhaal van elk paar dat elkaar met onze hulp gevonden heeft. Als u ook uw geluk bij ELITEDATING gevonden heeft, dan horen wij graag ook van uw Happy End en lezen wij graag uw persoonlijk verhaal.

U kunt ons eenvoudig uw verhaal vertellen door een e-mail te sturen naar: succesverhalen@elitedating.nl.

Bezoek onze raadgever

 Ook als u zich reeds in een relatie bevindt kunt u nog steeds onze raadgever bezoeken voor advies om uw relatie succesvol te houden. Bezoek dus af en toe onze raadgever en lees spannende artikelen rond de thema's daten, relatie en liefde.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar redactie@elitedating.nl.

Je hebt gestemd Totaal aantal stemmen: 1040
Beoordeling:
Beoordeling van het artikel: "Goodbye ELITEDATING – De laatste stappen". Gemiddeld: 3.02 van 5 gebaseerd op 1040
Comments

Mijn vraag Ik wilde een bericht versturen naar een vrouw die reageerde op mijn profielfoto maar zodar ik het bericht wilde verzenden kreeg ik een klein rood schempje in beeld met de tekst dat ik het bericht pas kan versturen zodra er een contactverzoek bevestigd is. Hoe fgaat dat dan; ik zie nergens iets over contactverzoeken in de wachtrij of andere zaken.Graag antwoord per mail en ook graag jullie telefoonnummer voor dit soort vragen. Groet Frans Klijzen Beste Frans, Wanneer u een bericht verstuurd, is dit persoonlijke bericht niet alleen een bericht maar, ook een contactverzoek. Het is niet mogelijk om meerdere berichten in een keer naar een en dezelfde persoon uit te sturen, zonder dat deze hiervoor als het ware toestemming heeft gegeven, in de vorm van het accepteren van uw contactverzoek. Zodra het contactverzoek is geaccepteerd en er op uw bericht is gereageerd valt deze beveiligingsmaatregel weg en kunt u onbeperkt berichten met elkaar uitwisselen. Als u verder nog vragen heeft kunt u een mail sturen naar: support@elitedating.nl. Veel succes! Uw ELITEDATING team

wil heel graag dat u uw site verwijderd van mijn pc omdat ik reeds een leuke vrouw heb ontmoet en dus geen behoeft meer heb om van uw site gebruik te maken

 

Geachte heer S.

 

Wat fijn om te horen dat u een leuke vrouw heeft ontmoet!

 

ELITEDATING staat niet in uw computer en zal dit ook nooit doen. Uw gegevens zijn door uzelf verwijderd uit onze computer nadat u zich heeft ingeschreven. Het enige wat mogelijk is, is dat u reclames ziet van ELITEDATING. Indien u daar al eens op geklikt heeft kan het zijn dat u deze vaker tegen komt, in dat geval raden wij u aan via 'opties' in het internetmenu, uw zogenaamde 'Cache' en 'Cookies' te verwijderen.

 

Wij hopen dat u hiermee verder komt en wensen u veel geluk en liefde!

 

Uw e Darling team

Beste elitedating, Ik denk erover een maand premium lid te worden, maar ik heb op internet gelezen dat er problemen kunnen zijn bij het opzeggen. Dus wil ik graag vooraf die duidelijkheid hebben. Morgen wil ik me eventueel opgeven. Kunt u mij bevestigen dat dat alleen voor een maand is en daarna niet verlengd zal worden omdat ik ook meteen opzeg? groetjes, Maartje

 

Beste Maartje,

 

Indien u een maandabonnement wilt, en daarna niet verder wilt, dient u 7 dagen voor het verstrijken van uw abonnement op te zeggen via onze klantenservice (Chat, email of telefonisch). U krijgt dan een bevestiging dat dit ook daadwerkelijk gebeurt is. Details vindt u onder de link: algemene voorwaarden

 

met vriendelijke groet,

Uw ELITEDATING team

Hiermede wil ik mijn lidmaatschap van elitedating beeindigen

 

Beste Jan,

 

Via dit forum kunt u uw lidmaatschap helaas niet beeindigen. Neemt hiervoor contact op met onze klantenservice via telefoon, chat, e-mail of post. Gegevens staan o.a. op onze 'contact' pagina.

 

Met vriendelijke groet,

Uw ELITEDATING team

Hallo, Ik heb mijn premium lidmaatschap opgezegd, maar ik heb geen bevestiging hiervan gehad. Ik kan ook gewoon nog als ik inlog alles doen als premium lid. Ik wil dit per direct opzeggen! Of gaat dat heel ingewikkeld worden. Met vriendelijke groet, Lindy Zielman

 

Beste Lindy,

U kunt op elk gewenst moment opzeggen d.m.v. de daarvoor bestemde kanalen. Deze staan o.a. in de algemene voorwaarden beschreven. Makkelijkste is dit per telefoon te doen. Hou hiervoor wel uw veiligheidscode bij de hand. Na aflopen van de afgesloten termijn zal uw profiel in 'gratis-membership' overgaan. Mocht u uw profiel willen verwijderen, dient u de instructies als hierboven te volgen.