16.09.2014, Door ELITEDATING redactie
55411

In vier stappen een aantrekkelijk profiel!

Uw profiel bij ELITEDATING is als een visitekaartje dat andere leden laat zien wie u bent. Bij het zoeken naar een partner speelt de eerste indruk een belangrijke rol. Het is daarom van belang uw profiel persoonlijk te maken en zo volledig mogelijk in te vullen. Als andere leden uw profiel interessant vinden zullen ze nieuwsgierig zijn en contact met u opnemen. Wat kunt u doen om de aandacht te trekken? Lees de vier stappen hieronder en creëer het optimale profiel!

De resultaten van een enquête onder onze leden, laten zien wat men beter wel of niet kan doen om een aantrekkelijk profiel te creëren. Met een beschrijvend profiel zult u de interesse wekken van veel partnervoorstellen. Onthoud goed dat als u uw profiel volledig invult, met details en zonder te generaliseren, de kans toeneemt dat u een partner vind die beter bij u past toeneemt!

1. Vul uw profiel compleet in

De vrije invulbare tekstvelden in uw profiel zijn een geweldige manier om uzelf te introduceren. Profiteer van deze kans! Bijna de helft van de deelnemers aan de enquête (45%) gaf aan het vervelend te vinden als iemand onvoldoende informatie verschaft op zijn profiel.

Profielbezoekers komen door uw antwoorden belangrijke informatie over uw persoonlijkheid te weten. Als uw profiel slechts weinig of helemaal geen zelfgeschreven teksten bevat, mist u de kans om met uw profiel een goede indruk bij de lezer achter te laten.

Weet u wat de grootste fout is die men kan maken bij het invullen van een profiel? Uit onze enquête blijkt dat…

“Grammaticale fouten zijn een van de meest voorkomende fouten waardoor een persoon niet nog een keer je profiel bezoekt”

Grootste afknappers:
* voor haar: seksuele toespelingen, narcistische uitspraken en taalfouten.
* voor hem: taalfouten, negatieve uitspraken en onvoldoende informatie.

2. Uitgebreid antwoorden

Beantwoord vragen over uw interesses, wensen en levensinstelling niet met korte antwoorden. Deze beschrijvingen zorgen er immers voor dat bezoekers van uw profiel een indruk krijgen van uw leven en een idee krijgen van hoe het zou zijn om daar deel van uit te maken.
Vergelijk de volgende twee antwoorden op de vraag naar favoriete vrijetijdsbesteding om een idee te krijgen van wat voor antwoord beter overkomt:

a) PC, Fitness

b) Ik ben zeer actief en houd ervan om in de natuur te zijn. Ik zwem, speel voetbal en volleybal. Verder lees ik graag romans en houd van een gezellige middag. Mijn grootste passie is reizen; niks is voor mij zo spannend als nieuwe landen en culturen te ontdekken!

Antwoord a) zal bij de lezer veel minder interesse opwekken. Het vormt geen beeld over u en het is moeilijk voor een partnervoorstel om uit twee woorden te concluderen of jullie bij elkaar passen of niet.

Antwoord b) is met volle zinnen beantwoord en kan, in tegenstelling tot a) een beeld creëren in het hoofd van de profielbezoeker. Zo kan de lezer zich voorstellen met de profielhouder op reis te gaan of samen te sporten. Ook wekt het antwoord nieuwsgierigheid, en zal daardoor waarschijnlijk leiden tot contact. Bijvoorbeeld kan de profielbezoeker vragen welke reizen het meest gedenkwaardig waren, of welke romans aan te bevelen zijn.

Om een persoonlijke indruk te maken is het dus zeer belangrijk de tijd te nemen om uitgebreid te antwoorden en een opsomming van losse woorden te vermijden.

succesplan stap 3 elitedating

3. Maak uw profiel persoonlijk

Het doel van uw profiel is om u te onderscheiden van de massa aan partnervoorstellen. Dit lukt echter niet als uw antwoorden slechts uit algemene uitspraken bestaat. Bijvoorbeeld, als u de vraag “In een relatie zoek ik” beantwoord met „een liefdevolle partner“ is de kans groot dat uw partnervoorstel hetzelfde zoekt. Aangezien alle andere personen dit ook op hun profiel schrijven zult u echter niet opvallen ten opzichte van de rest. Probeer op een creatieve manier uw virtuele contactadvertentie te benaderen en geef persoonlijke antwoorden.

Vraag uzelf af wat een ideale man of vrouw moet hebben. Zoekt u een partner met wie u de wereld kunt afreizen? Zoekt u een partner die meetraint voor de volgende marathon? Of zoekt u iemand die liever overdag uitslaapt en 's nachts de deur uit gaat? Van wat voor een relatie droomt u? Nauwkeurig beschreven wensen en perspectieven, geven partnervoorstellen de kans zichzelf herkennen. Daarom bereikt u meer met een persoonlijk antwoord.

Ook de profielfoto is een belangrijk onderdeel van het profiel. Uit onze enquête blijkt dat…

“57% van de ondervraagden een profiel niet zou bezoeken als er een foto ontbreekt en maar liefst 87%  gaf aan bij de beoordeling van een profiel het eerst naar de profielfoto te kijken.”

Wat zien onze leden liever niet op een profielfoto?

“Zonnebrillen, groepsfoto’s en foto’s die slecht bewerkt zijn met Photoshop staan in de top 3 van veelvoorkomende afknappers in profielfoto’s”

4. Onderhoud uw profiel

Als uw profiel eenmaal af is, is het belangrijk het nog regelmatig te controleren. Een geestige opmerking over de lente die net begonnen is, kan bijvoorbeeld in september minder goed overkomen. Controleer ook of uw interesses veranderd zijn in de loop der tijd, als u bijvoorbeeld niet meer zo graag naar het theater gaat als een paar maanden terug. U kunt ook gestopt zijn met roken of een verborgen passie voor koken hebben ontdekt. Als u uw profielbezoekers op de hoogte blijft houden van uw interesses, toont u een actief lid te zijn dat nog steeds serieus op zoek is naar een leuke partner.

Wilt u meer weten over de resultaten van het onderzoek? De data van de enquête vindt u hier!

Voor meer informatie over het bijwerken van uw profiel, het aanpassen van uw berichten of het toevoegen van foto’s kunt u onze Helpdesk raadplegen.

 

Comments

Alle vragen beantwoord en foto bijgestuurd dus ik zou niet weten wat er vergeten is Vr Gr Douwe Landman

Hoy, hoe kan ik mijn partnerverzoek van man naar vrouw veranderen, of waar kan ik dat terugvinden? Krijg enkel mannelijke reacties en dit klopt niet. Mvg Ben

 

Beste ben,
 

Dit kan alleen door ons veranderd worden.
Wij hebben dit inmiddels voor in uw profiel veranderd.


Met vriendelijke groet,

De ELITEDATING Redactie

Ik wil alleen mijn foto laten zien aan wie ik wil. Dus foto op aanvraag hoe doe ik dat?


Beste Elisabeth,

 

ELITEDATING verplicht haar leden niet tot het plaatsen van een foto. Echter willen wij u er wel op attent maken dat profielen met een foto tot 80% meer kans hebben op reacties van partnervoorstellen.
Indien u ervoor kiest een foto te plaatsen, is deze zichtbaar voor al uw partnervoorstellen.
Het op verzoek vrijgeven van foto's is bij ons niet mogelijk.

 

Met vriendelijke groet,

Uw ELITEDATING Team

In mijn profiel had ik gevraagd om in contact te komen met profielen uit Spanje maar ik krijg alleen maar profielen uit Nederland. Ik zou graag gematched willen worden met profielen uit andere landen. Is dat mogelijk?

 

Beste Maria Magdalena,

Bij ELITEDATING matchen wij landelijk. Dat wil zeggen, dat wanneer u een Nederlands profiel heeft, u ook alleen partnervoorstellen zult krijgen van leden die zich op ELITEDATING.nl geregistreerd hebben. Wanneer u graag met Spaanse profielen gekoppeld zou willen worden, raden wij u aan, u aan te melden op ELITEDATING.es. Om de communicatie tussen u en andere leden goed te laten verlopen, is het wél van belang dat u de Spaanse taal beheerst.

 

Met vriendelijke groet,

 

Uw ELITEDATING Team

 

Geregeld wordt mij gevraagd om een foto te versturen . Aangezien ik geen betalend lid ben kan ik zowiezo toch geen foto's bekijken. Het heeft dan ook geen zin om er zelf te versturen !

 

Beste Pascale,

 

De ervaring leert dat profielen met foto beduidend meer slagingskans hebben dan profielen zonder afbeelding. Daarom kan het toch nuttig zijn om een zelf een foto te versturen. Echter, wij zijn van mening dat uiterlijk niet de enige factor is bij het vinden van een geschikte partner. Daarom stelt ELITEDATING u niet verplicht om een afbeelding toe te voegen aan uw profiel. U bepaalt dit helemaal zelf.

 

Hartelijke groet,

 

Uw ELITEDATING Team

Ik zou liefst een Belgische man ontmoeten maar ik ontvang uitsluitend partnervoorstellen van Nederlanders, die doorgaans ook nog eens meer dan 100 km van mij vandaan wonen! Daar ben ik dus helemaal niets mee. Kan u daar voortaan rekening mee houden? Met vriendelijke groet, Suzy

 

 

Beste Suzy,

 

Het betreurt ons dat ons aanbod u tot dusver niet tevreden heeft kunnen stellen.

 

Bij ELITEDATING matchen wij aan de hand van onze IdealPartner-methode. Op grond van de uitkomst van uw persoonlijkheidstest in combinatie met uw zoekcriteria stellen wij uw partnervoorstellen samen. Hierbij wegen niet alle criteria even zwaar en kijken wij vooral naar het totaal plaatje.

 

U kunt bij zoekcriteria aangeven hoe belangrijk u de afstand vindt. Echter, des te specifieker uw zoekopdracht is, des te kleiner is de kans dat wij de juiste match voor u vinden.
Ook kan het voorkomen dat in de regio waarin u woonachtig bent weinig leden zijn geregistreerd. U ontvangt in dat geval partnervoorstellen uit nabij gelegen regio’s.

 

Met vriendelijke groet,

 

Uw ELITEDATING Team

Hallo, Als ik een bericht achterlaat op het prikbord, voor een betreffende persoon, kan hij dat dan lezen. Als hij wel lid is en ik niet. Met vriendelijke groet, Nathalie

 

Beste Nathalie,

 

Het prikbord (notities) is alleen leesbaar voor degene die het account beheert en dus niet inzichtelijk voor mensen op wiens profiel dit wordt achtergelaten. Het dient enkel als geheugensteuntje voor bij het partnervoorstel in uw profiel.

 

Met vriendelijke groet,

Uw ELITEDATING team

 

 

Beste eDarl, ik wacht nu al 24 uur op het vrijgeven van mijn profiel. Krijg al wel veel reacties terwijl mijn profiel 'leeg' is, zien de anderen meer dan ik kan zien? En controleren jullie ook de tekst in de berichten tussen leden? Zo ja waarom? m.vr.gr.

 

Beste Trudy,

 

Het profiel zou inmiddels moeten zijn vrijgegeven, door grote drukte tezamen met een technisch probleem, hebben wij de 24u voor vrigave gisteren niet kunnen redden, onze excuses daarvoor. Anderen zien niet mmeer van uw profiel dan u zelf en wij controleren geen berichten die tussen leden worden uitgewisseld. Regelgeving hiervoor is erg streng en wij worden regelmatig gecontroleerd op het naleven hiervan. Privacy staat bij ELITEDATING hoog in het vaandel en alle berichten en informatieuitwisseling gebeurt gecodeerd. U kunt dit herkennen aan het slotje in uw browser en de 'HTTPS' aanduiding voor het webadres.

 

Enige wat wij controleren zijn de gegevens die op de profielen gezet worden, ter veiligheid van onze leden en bestrijding van fake-profielen.

 

Mocht u nog verdere vragen hebben, kunt u terecht bij onze klantenservice.

 

Veel succes op onze site!

 

Met vriendelijke groet,

Uw ELITEDATING team

ik rook helaas,maar jullie sturen elke keer dames die niet (goed zo) roken en daar kan ik weinig mee. groet jan

 

Beste Jan,

 

Wanneer u naar uw 'zoekcriteria' gaat, kunt u uw instellingen bij 'rookgewoontes' aanpassen. Door deze belangrijker te maken, zult u minder tot geen niet-rokende vrouwen meer voorgesteld diennen te krijgen. Mocht dit niet werken neemt u dan contact op met onze klantenservice. Deze kunnen u dan verder helpen. Het kan namelijk zo zijn dat u andere criteria op 'heel belangrijk' hebt staan waardoor het inb ons systeem moeilijk wordt u te matchen en tegelijkertijd alle criteria aan te houden.

 

Met vriendelijke groet,

Uw ELITEDATING team

Ik kan momenteel geen foto doorsturen wegens geen webcam en/of scanner

 

Beste Dirk,
 
U kunt ons een foto opsturen welke wij dan scannen en op uw profiel zetten. Volg hiervoor deze aanwijzingen.
 
Met vriendelijke groet
 
Uw ELITEDATING team

Pages