14.09.2014, Door ELITEDATING redactie
29797

Word actief!

Wacht niet tot de juiste partner u vindt, maar neem zelf het initiatief. Lees hier meer over de mogelijkheden die ELITEDATING biedt om met interessante partnervoorstellen in contact te komen.

Verstuur een glimlach

U hebt geïnteresseerd het profiel van een partnervoorstel gelezen en wilt nu graag contact opnemen. U weet alleen nog niet zo goed hoe u een gesprek kunt beginnen. Uw partnervoorstel en u werken in een ander werkveld en u hebt geen gezamenlijke hobby's, die als gespreksonderwerp kunnen dienen. U hebt ook eigenlijk geen idee waarom uitgerekend deze persoon uw interesse heeft gewekt. Toch voelt u dat er wellicht iets is; verstuur toch een glimlach! Op deze manier laat u uw partnervoorstel weten dat het profiel u is opgevallen en maakt u de andere tegelijkertijd nieuwsgierig naar uw profiel. Is uw partnervoorstel ook geïnteresseerd, dan kan er misschien na die glimlach wel meer uit voort komen.

Gebruik de 'Kennismaking'

Het profiel van een partnervoorstel heeft uw interesse gewekt, maar nog lang niet al uw vragen beantwoord. Er zijn namelijk nog wel wat dingen die u van de ander te weten wilt komen. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe uw partnervoorstel tegenover het thema "Wie betaalt er op het eerste afspraakje" staat? Of wat voor de ander het grootste avontuur in zijn/haar leven was? Kom er dan achter met de vier eenvoudige stappen van de 'Kennismaking'! Deze is ontwikkeld om het ijs te breken en de eerste, gepersonaliseerde communicatie makkelijker te maken.

Stap 1: De Vijf Vragen

In de eerste stap stuurt u uw partnervoorstel vijf vragen uit een lijst van meer dan vijftig vragen. Uw partnervoorstel kan u daarna overigens ook vijf vragen sturen om ook meer over u te weten te komen. Elke vraag heeft 5 antwoordmogelijkheden welke u ook kunt zien door uw muis over de 'antwoorden' te bewegen. Op deze manier kunt u zelf uitkiezen welke gebieden de meeste interesse hebben en tegelijkertijd de mogelijke antwoorden op deze vragen inzien. In deze stap hoeft u dus zelf niets te formuleren. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft kan uw partnervoorstel het zelfde terug doen. Hier ontdekt u meer over hoe de ander in bepaalde situaties denkt of reageert. Kies uit een lijst van meer dan 50 vragen de vijf vragen uit die u het liefst beantwoord ziet.

Stap 2: Voorkeuren & afkeuren vergelijken

Ervaar meer over de houding en verwachtingen van de ander voor een langdurige relatie. Elk persoon heeft zijn eigen voorkeuren en afkeuren, dit bepaalt de persoonlijkheid van een ander. Kies hier voor uzelf tien voorkeuren en afkeuren om te versturen.

Stap 3: Eigen vragen stellen

U wisselt informatie uit over onderwerpen die u beiden in het bijzonder interesseren en zo ontdekt u meer over het innerlijk en gevoel van de ander. Bedenk uw eigen vragen om te stellen of kies uw vragen uit een lijst om daarop persoonlijk antwoord te krijgen. Zowel de gestelde vragen als de ontvangen antwoorden vertellen u veel over de persoonlijkheid en het karakter van de ander.

Stap 4: Bericht schrijven

Zelf geschreven berichten zijn het beste middel om persoonlijk met uw gesprekspartner in contact te komen. De dingen die u in de vorige stappen over de ander te weten bent gekomen, zullen u helpen makkelijker in te haken op onderwerpen die voorbij gekomen zijn. Plan een persoonlijke ontmoeting wanneer de tijd rijp is om u zo zeker te voelen in de omgang met de ander. Denk hierbij, zeker een eerste keer, wel aan de tips die wij onder het kopje: 'De eerste kennismaking' geven.

succesplan stap 5 word actief elitedating

Verstuur een bericht

Het profiel van een partnervoorstel bevalt u. Jullie hebben veel overeenkomsten en de persoonlijke invoer van het profiel spreekt u aan. Misschien heeft uw partnervoorstel al wel een foto van zichzelf vrijgegeven en kunt u al een eerste indruk krijgen. Nu wilt u graag de persoon achter het profiel leren kennen. De snelste manier om direct contact met iemand op te nemen is via een persoonlijk bericht. Schrijf aan uw partnervoorstel wat er door u heen gaat als u het profiel bekijkt. Laat de ander weten wat u in het bijzonder bevalt en wat uw interesse gewekt heeft. Vertel iets over uzelf of zeg simpelweg gedag. Uw creativiteit is onbegrensd. Een tip van ELITEDATING: Richt u bij het eerste bericht op de invoer van andermans profiel. Op deze manier heeft de ander niet het gevoel een standaard berichtje te ontvangen en maakt u uw bericht een stuk persoonlijker.

Word actief

Natuurlijk kunt u achterover leunen en afwachten wat er gebeurt. Misschien stuurt iemand die u interesseert wel een bericht. Misschien stuurt iemand u wel een glimlach of nodigt iemand u uit om vragen uit te wisselen. De meeste vrouwen laten zich liever vinden dan dat ze zelf de eerste stap moeten zetten. Het is natuurlijk erg romantisch en vleiend door iemand ontdekt en versierd te worden. Maar wees u ervan bewust dat deze tactiek u zal begrenzen in uw keuzemogelijkheden en passende contacten. Uw keuze uit potentiële partners is veel kleiner wanneer u zich alleen richt op leden die al interesse in u getoond hebben. Wat als de persoon waarmee u een lange en gelukkige relatie zou kunnen hebben, dezelfde manier hanteert als u? U zult deze dan jammer genoeg missen.
 

Met uw aanmelding bij ELITEDATING heeft u al een belangrijk besluit genomen. U hebt besloten uw zoektocht naar de ware niet langer aan toeval over te laten en uw geluk zelf in handen te nemen. U heeft zich bij ELITEDATING aangemeld om andere singles te leren kennen die bij u passen en ook op zoek zijn naar een vaste en harmonieuze relatie. Ga een stapje verder en word actief. Wanneer u iemand leuk vindt, laat deze persoon dit dan weten. Deze zelfverzekerdheid en daadkracht vergroten niet alleen uw aantrekkingskracht in de ogen van andere singles, maar vergroot ook de kans om uiteindelijk de partner te vinden waarnaar u op zoek bent.
 

 

Comments

leuk zo een aanbod alleen beetje jammer dat je dit niet maandelijks kan betalen en dat dit in een keer voldaan moet worden

Ik zoek een open en eerlijke man die ook nog in staat is liefde te geven en te ontvangen en samen nog leuke dingen te kunnen ondernemen maar wel serieus is en niet op een avontuur uit is. Ik ben een romantische vrouw en zou graag nog een man tegen komen die warmte uitstraalt en ook nog graag een beetje geluk zoekt in een lieve vrouw om samen nog iets van het leven te maken.

ben een zon aan bidder , hou van gezelligheid, samen op de bank knus tegen je aan , ben romantisch aan gelegd, daar ik graag nog leuke dingen wil doen met mijn partner, en de rest vertel ik je nog wel, gr Gerrit

Ik zoek een open en eerlijke man die ook nog in staat is liefde te geven en te ontvangen en samen nog leuke dingen te kunnen ondernemen maar wel serieus is en niet op een avontuur uit is. Ik ben een romantische vrouw en zou graag nog een man tegen komen die warmte uitstraalt en ook nog graag een beetje geluk zoekt in een lieve vrouw om samen nog iets van het leven te maken.

Het hele leven is een uitdaging. Durf jij samen met mij je rugzak (en die van mij ook) lichter te maken? En samen met mij die uitdaging aan te gaan om misschien ooit samen een leuke en gelukkige toekomst tegemoet te zien.

hallo jolanda ik durf met jou de uit daging wel aan als jij het ook durf laat het mij weten

Ik zoek gewoon een gezellige en lieve man die ook lief is voor de kinderen, kleinkinderen en de dieren. Deze man mag een rugzak vol hebben want die heb ik ook. Dan proberen we samen deze rugzakken leeg te maken. Leven is een uitdaging en daar ga ik ook voor. Ik vind leven geweldig op welke manier dan ook.

Ik heb nu contact met iemand op ELITEDATING. Maar waar precies moet je op klikken om voorkeuren en afkeuren te vergelijken?

 

Hallo,

U hebt vier stappen voor communicatie. Een bericht schrijven is de laatste stap. Door op het bericht te klikken krijgt u boven de schrijfbalk een soort tijdlijn. Hier vind u de vier stappen waaronder dus ook Voorkeuren & Afkeuren vergelijken, dit is aangegeven als stap 2.

 

Wij hopen dat u hiermee verder komt en wensen u veel geluk en liefde!
 
Uw e Darling team

Ik kan de kosten voor een Premium-lidmaatschap nergens vinden. wel wordt er gesproken over geld terug garantie niet voorde hand liggend,ik heb al gezien dat er 01.11.2010-14:54 over gecorrespondeerd is en dit is af gedaan zie kopie: Ik kan helaas op jullie site nergens vinden wat het kost om een premium member te worden. Ivm privacy wil ik dat eerst weten voordat ik een profiel aanmaak. Misschien verstandig om dit op de website te vermelden? Kunt u mij de kosten doormailen? L.S. Hartelijk dank voor uw interesse in ELITEDATING. Voor de kosten van een Premium - lidmaatschap kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groeten, Uw ELITEDATING - Team Misschien is meer openheid in deze toch beter. m.v.gr.Marjon Duinzand

 

Beste Marjon,

 

Een artikel over de kosten van een Premium - Lidmaatschap en de voordelen kunt u lezen in een van onze Raadgever artikelen :

 

http://www.elitedating.nl/adviseur/het-leven-van-een-single-de-liefde/ELITEDATING-kosten

 

Met vriendelijke groeten,

 

Uw ELITEDATING - Team

Ik wil me graag afmelden, omdat ik een leuke vriendin gevonden heb! Hoe werkt dit?

 

Beste Lamber,

 

Op de pagina 'Goodbye ELITEDATING' staat precies beschreven hoe u dit kunt doen, per telefoon, email, brief of fax.

 

Fijn om te horen dat u succes heeft gehad. Houd ons op de hoogte van uw relatie, wij zijn erg geinteresseerd!

 

met vriendelijke groet,

 

Uw ELITEDATING team

Pages