Word actief!

Wacht niet tot de juiste partner u vindt, maar neem zelf het initiatief. Lees hier meer over de mogelijkheden die ELITEDATING biedt om met interessante partnervoorstellen in contact te komen.

Verstuur een glimlach

U hebt geïnteresseerd het profiel van een partnervoorstel gelezen en wilt nu graag contact opnemen. U weet alleen nog niet zo goed hoe u een gesprek kunt beginnen. Uw partnervoorstel en u werken in een ander werkveld en u hebt geen gezamenlijke hobby’s, die als gespreksonderwerp kunnen dienen. U hebt ook eigenlijk geen idee waarom uitgerekend deze persoon uw interesse heeft gewekt. Toch voelt u dat er wellicht iets is; verstuur toch een glimlach! Op deze manier laat u uw partnervoorstel weten dat het profiel u is opgevallen en maakt u de andere tegelijkertijd nieuwsgierig naar uw profiel. Is uw partnervoorstel ook geïnteresseerd, dan kan er misschien na die glimlach wel meer uit voort komen.

Gebruik de ‘Kennismaking’

Het profiel van een partnervoorstel heeft uw interesse gewekt, maar nog lang niet al uw vragen beantwoord. Er zijn namelijk nog wel wat dingen die u van de ander te weten wilt komen. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe uw partnervoorstel tegenover het thema “Wie betaalt er op het eerste afspraakje” staat? Of wat voor de ander het grootste avontuur in zijn/haar leven was? Kom er dan achter met de vier eenvoudige stappen van de ‘Kennismaking’! Deze is ontwikkeld om het ijs te breken en de eerste, gepersonaliseerde communicatie makkelijker te maken.

Stap 1: De Vijf Vragen

In de eerste stap stuurt u uw partnervoorstel vijf vragen uit een lijst van meer dan vijftig vragen. Uw partnervoorstel kan u daarna overigens ook vijf vragen sturen om ook meer over u te weten te komen. Elke vraag heeft 5 antwoordmogelijkheden welke u ook kunt zien door uw muis over de ‘antwoorden’ te bewegen. Op deze manier kunt u zelf uitkiezen welke gebieden de meeste interesse hebben en tegelijkertijd de mogelijke antwoorden op deze vragen inzien. In deze stap hoeft u dus zelf niets te formuleren. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft kan uw partnervoorstel het zelfde terug doen. Hier ontdekt u meer over hoe de ander in bepaalde situaties denkt of reageert. Kies uit een lijst van meer dan 50 vragen de vijf vragen uit die u het liefst beantwoord ziet.

Stap 2: Voorkeuren & afkeuren vergelijken

Ervaar meer over de houding en verwachtingen van de ander voor een langdurige relatie. Elk persoon heeft zijn eigen voorkeuren en afkeuren, dit bepaalt de persoonlijkheid van een ander. Kies hier voor uzelf tien voorkeuren en afkeuren om te versturen.

Stap 3: Eigen vragen stellen

U wisselt informatie uit over onderwerpen die u beiden in het bijzonder interesseren en zo ontdekt u meer over het innerlijk en gevoel van de ander. Bedenk uw eigen vragen om te stellen of kies uw vragen uit een lijst om daarop persoonlijk antwoord te krijgen. Zowel de gestelde vragen als de ontvangen antwoorden vertellen u veel over de persoonlijkheid en het karakter van de ander.

Stap 4: Bericht schrijven

Zelf geschreven berichten zijn het beste middel om persoonlijk met uw gesprekspartner in contact te komen. De dingen die u in de vorige stappen over de ander te weten bent gekomen, zullen u helpen makkelijker in te haken op onderwerpen die voorbij gekomen zijn. Plan een persoonlijke ontmoeting wanneer de tijd rijp is om u zo zeker te voelen in de omgang met de ander. Denk hierbij, zeker een eerste keer, wel aan de tips die wij onder het kopje: ‘De eerste kennismaking’ geven.

succesplan stap 5 word actief elitedating

Verstuur een bericht

Het profiel van een partnervoorstel bevalt u. Jullie hebben veel overeenkomsten en de persoonlijke invoer van het profiel spreekt u aan. Misschien heeft uw partnervoorstel al wel een foto van zichzelf vrijgegeven en kunt u al een eerste indruk krijgen. Nu wilt u graag de persoon achter het profiel leren kennen. De snelste manier om direct contact met iemand op te nemen is via een persoonlijk bericht. Schrijf aan uw partnervoorstel wat er door u heen gaat als u het profiel bekijkt. Laat de ander weten wat u in het bijzonder bevalt en wat uw interesse gewekt heeft. Vertel iets over uzelf of zeg simpelweg gedag. Uw creativiteit is onbegrensd. Een tip van ELITEDATING: Richt u bij het eerste bericht op de invoer van andermans profiel. Op deze manier heeft de ander niet het gevoel een standaard berichtje te ontvangen en maakt u uw bericht een stuk persoonlijker.

Word actief

Natuurlijk kunt u achterover leunen en afwachten wat er gebeurt. Misschien stuurt iemand die u interesseert wel een bericht. Misschien stuurt iemand u wel een glimlach of nodigt iemand u uit om vragen uit te wisselen. De meeste vrouwen laten zich liever vinden dan dat ze zelf de eerste stap moeten zetten. Het is natuurlijk erg romantisch en vleiend door iemand ontdekt en versierd te worden. Maar wees u ervan bewust dat deze tactiek u zal begrenzen in uw keuzemogelijkheden en passende contacten. Uw keuze uit potentiële partners is veel kleiner wanneer u zich alleen richt op leden die al interesse in u getoond hebben. Wat als de persoon waarmee u een lange en gelukkige relatie zou kunnen hebben, dezelfde manier hanteert als u? U zult deze dan jammer genoeg missen.

Met uw aanmelding bij ELITEDATING heeft u al een belangrijk besluit genomen. U hebt besloten uw zoektocht naar de ware niet langer aan toeval over te laten en uw geluk zelf in handen te nemen. U heeft zich bij ELITEDATING aangemeld om andere singles te leren kennen die bij u passen en ook op zoek zijn naar een vaste en harmonieuze relatie. Ga een stapje verder en word actief. Wanneer u iemand leuk vindt, laat deze persoon dit dan weten. Deze zelfverzekerdheid en daadkracht vergroten niet alleen uw aantrekkingskracht in de ogen van andere singles, maar vergroot ook de kans om uiteindelijk de partner te vinden waarnaar u op zoek bent.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie