Fotoverzoek: vraag uw partnervoorstel om een profielfoto!

fotoverzoek elitedating

Af en toe komt het voor dat uw partnervoorstel geen profielfoto heeft. Vermoedelijk bent u wel nieuwsgierig hoe diegene eruit ziet. U kunt hem of haar een fotoverzoek sturen! De functie maakt het mogelijk om uw partnervoorstel erop te attenderen, dat u graag een foto van hem of haar zou willen zien.

Wanneer u profielen bekijkt waar geen foto bij staat, kunt u uw partnervoorstel vragen of hij of zij er een wil uploaden.

Op de plaats waar de profielfoto van uw partnervoorstel zou moeten staan, ziet u een silhouet. Daarbij staat de vraag ‘U wilt graag een foto zien van….?’ . Op de plaats van de punten staat dan de voornaam van uw partnervoorstel. Het enige dat u hoeft te doen, is op deze zin te klikken. Vervolgens verschijnt de tekst in beeld dat uw fotoverzoek is gestuurd. Wanneer uw potentiële partner aan uw verzoek voldoet en een foto plaatst, krijgt u van ons een bericht.

Wat gebeurt er wanneer ik een fotoverzoek ontvang?

Stel dat u nog geen profielfoto heeft, dan kan het gebeuren dat u een fotoverzoek ontvangt. U krijgt een e-mail van ons en een bericht op uw overzichtspagina. Er staat duidelijk bij welk ELITEDATING-lid de boodschap heeft verzonden. Wanneer u op de voornaam van diegene klikt, kunt een kijkje nemen in zijn of haar profiel.

Wanneer u tot de conclusie komt dat het inderdaad beter is om een foto bij uw profiel te plaatsen, dan kunt u meteen de daad bij het woord voegen. U kunt met enkele stappen een leuke foto bij uw profiel toevoegen. Wanneer u nog op de pagina van uw partnervoorstel bent, staat onderaan de pagina nauwkeurig wat u moet doen om een profielfoto te uploaden.

Bedenk tot slot dat het om een fotoaanvraag gaat, niet om een fotovrijgave.

Een profielfoto biedt veel voordelen

Een profiel waar foto’s bij staan wordt vaker aangeklikt dan een profiel zonder foto’s. U heeft wellicht zelf ook ervaren, hoe uitnodigend de lach van een partnervoorstel kan zijn. De blik in iemands ogen kans soms meer zeggen dan de teksten.

Uiteindelijk wenst u natuurlijk een partner die u liefheeft zoals u bent. Daarom kunt u gerust een leuke foto van uzelf bij het profiel plaatsen. Het is vooral belangrijk dat u lacht, want daarmee laat u zien dat u zich verheugd op het contact met de ander!

Wanneer u het antwoord op uw vraag niet op deze pagina kunt vinden, bezoek dan ons helpcentrum voor meer help onderwerpen.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie