Identiteitsverificatie: laat andere leden zien dat u echt bent

Stel dat u sinds enkele weken leuk contact heeft met een van uw partnervoorstellen. U besluit af te spreken om elkaar beter te leren kennen, maar dan slaat de twijfel toe. Misschien staat er op de afgesproken plaats wel een heel ander persoon dan u dacht! Met de nieuwe identiteitsverificatie kunt u er zeker van zijn, dat uw partnervoorstel zich niet als iemand anders voordoet.

Wij doen elke dag ons best om u te kunnen garanderen dat een nieuw lid op zoek is naar een serieuze relatie. De profielen van leden worden handmatig gecontroleerd om te zien of zij het serieus menen en niet onder valse voorwendselen proberen een partner te vinden. Nu kunt ook u meehelpen om nog meer zekerheid te scheppen bij het daten via internet.

De ELITEDATING ID-garantie

ELITEDATING maakt het Premiumleden mogelijk om hun profiel te voorzien van een ID-garantie. Door deze zegel weten partnervoorstellen dat uw profiel echt is en informatie zoals woonplaats en leeftijd kloppen. Potentiële partners zullen nu met een zekerder gevoel met u in contact treden en ook u kunt met een gerust hart op zoek bij ELITEDATING. Wij hebben echter wel uw hulp nodig, zodat de klantenservice van ELITEDATING uw identiteit kan bevestigen.

Hoe functioneert de ELITEDATING identiteitsverificatie?

Voor de identiteitsverificatie hebben wij een kopie van de voorkant van uw identiteitsbewijs nodig. Met dit document kunnen wij controleren of de gegevens met uw profiel overeenstemmen. Om de verificatie door te voeren, dient u als aangemeld Premiumlid in uw profiel op het tabblad ‘identiteitsverificatie’ te klikken.

Hier vindt u uw persoonlijke veiligheidscode, die u samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar de ELITEDATING klantenservice dient te sturen.
U ontvangt de ELITEDATING ID-garantie wanneer u de kopieën per email of per post naar onze klantenservice stuurt.

Email: [email protected]

Postadres:
Affinitas GmbH
– Klantenservice –
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn
Duitsland

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

ELITEDATING verzekert dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld en dat het kopie van uw identiteitsbewijs na de identiteitscontrole wordt vernietigd. Wij zijn verheugd dat steeds meer leden van ELITEDATING van deze service gebruik maken en hun partnervoorstellen willen aantonen, dat zij echt zijn.

Mocht een van uw partnervoorstellen nog geen ID-garantie hebben, dan hoeft u niet meteen het contact te verbreken. Misschien is zijn of haar profiel nog midden in de testprocedure of uw partnervoorstel heeft nog geen tijd gehad de kopieën naar ons op te sturen. Maak het thema bespreekbaar en moedig uw contact aan, om zijn of haar profiel te laten verifiëren.

Avatar

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie