ELITEDATING´s Kismet-functie verrijkt uw zoektocht naar een partner!

kismet functie elitedating

Vele singles hebben een duidelijk beeld van de juiste partner. Met de relatievragenlijst van ELITEDATING is het heel gemakkelijk deze digitaal naar voren te brengen. Uw partner zou tussen de 35 en 42 jaar oud moeten zijn? De matchmakingmethode van ELITEDATING zal zich daaraan houden! Maar wat als Mr. of Mrs. Right twee jaar buiten de door u aangegeven leeftijdsgrens valt?

Kismet: wat als…

Het principe van de ELITEDATING-matchmakingmethode is eenvoudig: binnen de door u gestelde criteria, selecteert een algoritme de profielen die uw voorkeuren tegemoet komen. Wat als de liefde van uw leven juist die persoon betreft, die buiten uw zoekcriteria valt? Dankzij de Kismet-functie worden ook die mensen aan u voorgesteld die niet aan uw strenge eisen voldoen, maar met wie u volgens de persoonlijkheidstest wel een goede match vormt. U ontvangt voorstellen waarvan u nooit had gedacht dat ze bij u zouden passen, maar die wellicht toch een schot in de roos blijken te zijn.

Verder kijken dan uw neus lang is…

Met de nieuwe kismet functie helpt ELITEDATING de gebruiker iets verder te kijken dan de spreekwoordelijke neus lang is. Met de Kismet-functie worden profielen getoond die het op grond van minimaal één selectiecriterium, niet hebben gehaald tot uw partnervoorstellen.

Bijvoorbeeld: Sarah is 1.65 meter lang, 35 jaar oud, komt uit Amsterdam en is op zoek naar een partner. Volgens aangegeven criteria zal hij een 33 tot 42 jarige academicus moeten zijn, die minimaal 1.76 meter lang is. Ook dient hij atletisch te zijn en binnen een straal van 50 km van Amsterdam te wonen. De Kismet functie toont Sarah profielen van interessante mannen die in wezen goed bij haar zouden passen, maar niet aan al haar eisen voldoen. De 37-jarige, 1.74 meter lange, sportieve Lucas uit Rotterdam (73 km van Amsterdam) die op alle criteria, afgezien van de gewenste afstand en lengte, goed bij Sarah zou passen, wordt aan haar voorgesteld.

De voordelen van de Kismet-functie

De feature brengt veel voordelen met zich mee: uw partnervoorstellen blijven onveranderd, u krijgt er enkel een extra functie bij. Via een nieuw display in de categorie ‘partnervoorstellen’ worden u nieuwe leden voorgesteld. Deze leden worden door een andere selectiemethode uitgekozen. Deze methode heeft een minder kritische blik, waardoor u kunt zien wat het ELITEDATING-matchingsysteem nog meer voor u in petto heeft.

Met slechts één klik op de knop kunt u beslissen of u een partnervoorstel wel of niet wilt accepteren. Wanneer u besluit een partnervoorstel aan te nemen, wordt deze automatisch aan uw lijst met partnervoorstellen toegevoegd. Zodra u een voorstel afwijst, wordt het voorstel verwijderd en wordt u aan het daaropvolgende lid voorgesteld.

Profiteer nu van de nieuwe Premium-PLUS functie en doe actief mee aan de zoektocht naar een geschikte partner. Hoe mooi zou het zijn wanneer u dankzij de Kismet-functie uw droompartner zou vinden? Ontdek de voordelen van deze nieuwe applicatie zelf!

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie