Vind ik leuk: een nieuwe functie op de site

De meeste mensen vinden het heerlijk wanneer zij waardering oogsten. Wanneer u heeft gekookt, vindt u het prettig wanneer anderen het lekker vinden. En als u een verhaal heeft geschreven, hoopt u dat anderen het vermakelijk vinden. Waarschijnlijk geldt dat ook bij online daten. U bent vast benieuwd of uw foto en profiel bij potentiële partners in de smaak vallen!

Om aan te kunnen geven dat u iets waardeert aan andermans profiel, gebruikt u de ‘vind ik leuk’- functie op onze website. Bij de foto’s en verschillende onderdelen van het persoonlijke profiel staan knoppen met de duim omhoog.

Het bevalt u? Duim omhoog!

Wanneer u op het symbool klikt, geeft u aan dat u een onderdeel van het profiel of een foto van uw partnervoorstel bevalt. Wanneer u heeft geklikt, verschijnt een groen haakje en de datum in beeld, zodat mensen zien wanneer u gereageerd heeft. Het andere ELITEDATING lid ziet dat u zijn of haar profiel leuk vindt.

Wij zeggen u wat de ander leuk vindt!

U komt dus ook te weten wanneer uw profiel bij iemand in de smaak valt. Er zijn verschillende manieren om er achter te komen of bijvoorbeeld uw vakantiefoto of de foto van u in galakleding meer in de smaak valt. U wordt op uw ELITEDATINGs’ overzichtspagina en onder het kopje ‘Berichten’ geïnformeerd, wanneer iemand iets aan uw profiel bevalt.

Via ‘Inbox‘ kunt u ook het profiel bekijken van de persoon die op de ‘vind ik leuk‘ knop heeft gedrukt. Bij de foto’s en verschillende onderdelen van uw profiel komt te staan hoeveel mensen op de knop hebben gedrukt. Wanneer bijvoorbeeld vijf potentiële partners hebben aangegeven dat zij uw profielbeeld waarderen, staat onder uw foto: ‘vijf van uw partnervoorstellen vinden uw profielfoto leuk’.

Om te weten wie deze vijf leden zijn, klikt u op het getal, in dit geval het cijfer 5. Vervolgens ziet u de naam, leeftijd en woonplaats van uw partnervoorstellen en hoeveel foto’s en teksten zij van u leuk vinden. Met een eenvoudige druk op de knop ‘profiel bekijken’ kunt u het ELITEDATING-profiel van de ander inzien. Daarnaast krijgt u ook een email van ons, wanneer er zich ontwikkelingen voordoen!

Functie alleen zichtbaar op ELITEDATING

Om misverstanden uit de weg te ruimen, wijzen wij u erop dat onze nieuwe functie niet in verband staat met andere sociale netwerken zoals Facebook. Wanneer u bij ELITEDATING een deel van een profiel of een foto leuk vindt en op het ‘ Vind ik leuk’ – symbool klikt, dan is dit enkel op de website van ELITEDATING te zien.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie