Singlereizen – op vakantie de liefde vinden

singlereizen elitedating

Heeft u als single geen zin om alleen op vakantie te gaan? Geen probleem! Er zijn talloze aanbieders van singlereizen die een tripje naar exotische oorden of woeste gebergtes aanbieden. U ziet iets van de wereld en tegelijkertijd kan er een vriendschap opbloeien of vindt u een leuke vakantieliefde. Tijdens de vakantie is flirten immers vaak makkelijker. Maar blijft het bij een vakantieliefde of kan er ook een vaste relatie uit voortkomen?

Een bruisende metropool bezoeken, duiken in de Indische Oceaan, uren op het strand bakken, een berg bedwingen of onder de sterren slapen in Zuid Frankrijk – iedereen heeft een ander beeld van de perfecte vakantie.

Sommige mensen vinden het heerlijk om alleen te reizen. Zij hoeven met niemand rekening te houden en kunnen helemaal tot zichzelf komen. Maar alleenstaanden kunnen er ook voor kiezen met singlereizen mee te gaan. Op die manier kunt u vakantie vieren en tegelijkertijd andere vrijgezellen ontmoeten die ook een vakantiemaatje zoeken.

Singlereizen zijn uniek

Tussen singlereizen zitten grote verschillen. Er zijn singlereizen voor eenoudergezinnen, jonge singles, singles met verschillende opleidingsniveaus en voor vrijgezellen die al een jaartje ouder zijn. Een 50+ singlereis is tegenwoordig met een druk op de knop gevonden en alleenstaande vaders en moeder kunnen een reis kiezen waar ook activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd.

Sommige singlereizen zijn er speciaal voor mensen die niet op zoek zijn naar een nieuwe liefde, maar het wel gezellig vinden om met gelijkgezinden een week te gaan wandelen in de bergen. Andere singlereizen zijn weer speciaal voor mensen die op zoek zijn naar romantiek.

Cultureel, avontuurlijk of sportief: het aanbod is tegenwoordig zo breed dat het haast onmogelijk is dat er niets van uw gading tussen zit. Misschien leert u een geweldig persoon kennen in New York tijdens een wandeling door Central Park, of slaat de vonk over tijdens een wandeltour door de Alpen.

singlereizen elitedating

Flirten aan de bar

De vakantie is een prachtige tijd van het jaar. U kunt zich ontspannen en dat komt het humeur vaak ten goede. Wanneer u ook nog eens op een prachtige plek in de wereld bent, dan bestaat de ideale sfeer om met andere singles te flirten. Wanneer uw medereizigers ook in de stemming zijn voor een zinderende zomer, kan de liefde zomaar opbloeien.

Veel aanbieders van singlereizen zorgen dat de verhouding tussen mannen en vrouwen ongeveer gelijk is en bieden een lijst van activiteiten aan, die u tijdens de reis kunt doen. Tijdens het eten of ’s avonds aan de bar is er uiteraard ook alle gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Goede kansen, maar geen garantie

Helaas bestaat er geen garantie dat de ideale partner zich tussen de andere vrijgezellen bevindt. Ook is het niet zeker dat u een leuke flirt tegen het lijf loopt. Het kan gebeuren dat u geïnteresseerd bent in iemand, maar de liefde niet wederzijds is. Evengoed kan ook u de boot afhouden, terwijl de ander continu uw aandacht probeert te trekken. Probeer niet al te hoge verwachtingen te hebben. Geniet ervan wanneer u een sympathiek persoon ontmoet en een geweldige tijd met hem of haar doorbrengt. Het is echter zonde om uw vakantie te laten verpesten wanneer u niet de romance vindt die u hoopte.

Singlereizen – en daarna

Een vakantie gaat meestal veel te snel voorbij. Voordat u er erg in heeft, is de laatste dag al weer aangebroken. In veel gevallen betekent dat helaas ook het einde van uw vakantieliefde. Een vakantie vormt niet altijd de meest betrouwbaar basis voor een vaste relatie. De vakantiesfeer maakt ons losser en wij durven sneller te flirten, maar een enkele keer kan de partner van uw dromen zich tussen de andere reizigers bevinden!

Wanneer het normale leven ons weer heeft ingehaald, is het enige dat overblijft vaak nog de prachtige herinneringen aan mooie oorden en die ene vakantieliefde. Wie iets wil beleven en een vakantieflirt ziet zitten, zal zeker plezier beleven aan singlereizen. Mocht er een vaste relatie uit voortkomen, dat is het zeker een vakantie om nooit te vergeten!

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie