Dating Friesland- vind jouw ideale partner dicht bij huis

Ben je op zoek naar de liefde in de provincie Friesland? Met duizenden singles die in hetzelfde schuitje zitten, moet er iemand tussen zitten die goed bij jou past. De vraag is; waar vind je deze speciale persoon? Online natuurlijk! Miljoenen Nederlandse singles hebben hun levenspartner al gevonden via online dating. Ben jij de volgende? Probeer onze datingservice uit en begin vandaag nog met dating in Friesland. Begin je eigen succesverhaal met ELITEDATING.nl.
een partner vinden in friesland met elitedating

Dating Friesland- ontmoet singles online

Hoewel er vele leuke vrijgezellen in Friesland wonen, kan het verrassend moeilijk zijn om met hen in contact te komen. Vooral op latere leeftijd komt het voor dat je vast zit in bepaalde sociale kringen en kan het een uitdaging zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Hoewel sommige Friese singles hun partner op hun werk, via vrienden of tijdens het uitgaan ontmoeten, hebben de meeste singles het gevoel dat er simpelweg weinig mogelijkheden zijn om andere mensen te ontmoeten die ook op zoek zijn naar een vaste relatie. Dit is waar ELITEDATING je bij kan helpen; een online datingsite waar interessante, opgeleide singles in Nederland elkaar ontmoeten en de kans om die speciale persoon te ontmoeten vergroten. Friesland dating wordt zo een stuk leuker en efficiënter!

Cijfers liegen niet- steeds meer mensen vinden hun vaste partner online

Uit cijfers van het CBS blijkt dat steeds meer mensen in Nederland een vaste partner vinden via het internet. Van de stellen die de afgelopen vijf jaar zijn gaan samenwonen, heeft ruim 13% elkaar via internet gevonden. Vooral onder 50-plussers en gescheiden mensen neemt de populariteit van dating via  internet flink toe. Van de 50-tot-65-jarige mensen die tussen 2008 en 2013 zijn gaan samenwonen heeft meer dan 37% hun partner via een datingsite leren kennen en van de mensen die gescheiden zijn of een samenwoonrelatie beëindigd hebben, is dit een op de vijf. 1 

Friesland dating met ELITEDATING

Het vinden van ware liefde begint met een diepgaande connectie. ELITEDATING’s unieke matchmakingsysteem koppelt daarom alleen singles die bij elkaar passende persoonlijkheden hebben die optimalerwijze ook nog dezelfde interesses, waarden en levensstijl delen. Ben je er klaar voor om jouw online datingavontuur te beginnen? In vijf simpele stappen kun je al een date in Friesland hebben! Registreer je vandaag en maak je eigen profiel aan.

 

Heb je een klik met een van je partnervoorstellen? Dan is het tijd om jullie offline connectie te testen. Zie hieronder onze Friesland datingtips!

Tips:

 • Dating Flevoland
  De Waddeneilanden

  De Waddenzee en de Waddeneilanden bruisen van het leven, je kunt er zelfs twee soorten zeehonden observeren. Op de eilanden vind je rust en gezelligheid. Je kunt een bezoekje brengen aan de verschillende eilanden door gebruik te maken van de goede bootverbinding. Cultuur, sport of een lekker glaasje wijn? Alles is mogelijk voor jullie date! 

 • Cocktails in Leeuwarden

  Stappers kunnen in het centrum van Leeuwarden alle kanten op. Vlakbij de gezellige Doelesteeg ligt voor liefhebbers van cocktails Café Café. Je kunt ze niet alleen drinken, maar ook zelf maken! Je kunt er met je date lekker eten en elkaar beter leren kennen aan de bar.

 • Buitenplaats It Wiid

  Willen jullie een dagje genieten van de frisse lucht de natuur en het water? Dan is dit stukje paradijs in het midden van het Friese merengebied ideaal voor jullie afspraakje. Je kunt een kano of een sloep huren of ontspannen bij het openluchtzwembad. De Friese hoofdstad ligt slechts op 15 kilometer afstand; de dag kan dus afgesloten worden met een heerlijk drankje en hapje in een van de gezellige kroegen of restaurants.