Dating Haarlem – Meer dan 30.000 singles!

dating haarlem elitedating

Niet Amsterdam, maar Haarlem is de hoofdstad van Noord-Holland. Met bijna honderdvijftigduizend inwoners is Haarlem na Amsterdam de grootste stad van deze provincie. Haarlem telt meer dan dertigduizend singles, waardoor het zoeken van een partner hier geen moeilijke opgave zal zijn. De stad dient als een perfect jachtgebied voor de single man of vrouw. Tevens is dating in Haarlem ook geen verkeerde optie!

Zoek en vind uw partner in Haarlem

De historische binnenstad is typisch ‘Hollandsch’. Het centrum, omringd door grachten en singels, wordt gekenmerkt door vele oude straatjes en mooie monumenten. Haarlem is dé plek als het om winkelen gaat, want de stad is al meerdere malen uitgeroepen als de beste winkellocatie van Nederland. Met de grote variëteit aan winkels – van snuffelzaakjes tot exclusieve kledij-, de sfeervolle straten en de gunstige ligging, onderscheidt de stad zich van andere winkelsteden in Nederland.

Niet alleen de winkels en de binnenstad bieden genoeg kansen aan vrijgezellen die een partner zoeken in Noord Holland, ook in de musea, theaters, poppodia, het concertgebouw en de stadsschouwburg zijn genoeg leuke singles te vinden.

Dating Haarlem; stappen en genieten

Haarlem is een geliefde toeristische trekpleister voor alle leeftijden! In deze sfeervolle stad kun je jezelf als single altijd vermaken. In de vele gezellige eet- en drinkgelegenheden kun je in ieder geval genoeg leuke nieuwe mensen leren kennen. De Grote Markt is het centrale caféplein van Haarlem. Het dient als ideaal startpunt bij het zoeken naar een partner en fungeert als de uitvalsbasis voor een leuke flirt.

Ook biedt Haarlem een aantal grote culturele evenementen zoals Bevrijdingspop en het Haarlemmerhoutfestival en sportevenementen zoals de Haarlemse Honkbalweek. Maar ook op een gewone avond kun je jezelf in Haarlem ook uitstekend vermaken in de bars en clubs. Het spraakmakende Swingsteesjun, waar je midden in een monumentaal station danst, is een toplocatie voor een avondje uit. Haarlem staat ook bekend als de bloemenstad. Mensen die hun droomman of vrouw hier willen vinden, kunnen hun nieuwe vlam dus meteen verrassen met een bloemetje om vervolgens de avond op het in de buurt gelegen strand op onvergetelijke wijze af te sluiten. Een top locatie dus voor dating in Haarlem!

Haarlem dating elitedating

5 hotspots

1. Ontspannen in de sauna

Midden in het centrum ligt het Sauna Centre Haarlem. Ontspan je in de Finse sauna of geniet van het Turkse stoombad. Een professionele massage is natuurlijk ook nooit verkeerd. Daarnaast is er een bar om na afloop nog te kletsen met andere bezoekers. Misschien ben je daarna wel lekker ontspannen en fris en kun je de zoektocht naar een partner in de cafeetjes van Haarlem voortzetten.

2. Wijnproeverij

Verschillende wijntjes proberen onder het genot van enkele heerlijkheden kan bij Lambermons Proeverij. In de wijnkelder leer je bijzonderheden over de wijnen en kun je genieten van de bijzondere sfeer. Een leuke activiteit voor een eerste date, maar ook alleen kun je aan de proeverij een bezoekje brengen. Wellicht dat er een andere wijnliefhebbende single aanwezig is, of je leert welke wijn perfect is voor een geslaagde date!

3. Restaurant ML

Dit restaurant in een 17e eeuw rijksmonument is geschikt voor een romantisch diner! Je moet wel met een gevulde beurs verschijnen, maar dan krijgt u ook de meest exclusieve gerechten voorgeschoteld in dit met een Michelinster bekroonde restaurant. In de zomer kun je heerlijk buiten zitten en genieten van dagverse producten. Als de liefde werkelijk door de maag gaat, dan is deze locatie top!

4. Poppodium Patronaat

Patronaat is een van de 10 grote poppodia van Nederland. Hier wordt publieksvriendelijke, maar tegelijkertijd vernieuwende muziek ten gehore gebracht. Nationaal en internationaal bekende bands en Dj’s zullen je in vervoering brengen. In Patronaat worden jaarlijks zeker 500 activiteiten georganiseerd dus de kans is groot dat er iets van jouw gading bij zit! Terwijl je staat te dansen, te luisteren, of iets drinkt in het gezellig café kan het maar zo dat je plotseling een leuke single tegen het lijf loopt! Ook is de locatie erg geschrikt voor dating in Haarlem.

5. Philharmonie Haarlem

Het prachtige concertgebouw staat in het centrum van Haarlem. Je kunt er opgaan in de muziek, die uiteenloopt van klassiek tot wereldmuziek tot modern. Een bezoek aan de Philharmonie staat garant voor een romantisch avondje uit en mocht je na afloop van het concert nog energie hebben, dan kun je in het centrum van Haarlem genoeg gelegenheid vinden om de avond in stijl door te brengen.

Heb je nog leuke tips voor het verblijf in Haarlem onvergetelijk te maken? Laat het ons weten via een comment onderaan het artikel!

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie