ELITEDATING.nl sponsor van RTL 4-programma ‘All You Need Is Love’

Berlijn, 1 februari 2011- Vanaf zaterdag 12 februari werkt ELITEDATING samen met RTL 4 en Robert ten Brink aan een gloednieuwe serie afleveringen van: ‘All You Need Is Love’. De opzet van de show blijft hetzelfde maar wordt aangevuld met een nieuw item: ‘The Love Mansion’, waarbij 14 vrijgezellen op zoek gaan naar hun grote liefde. ELITEDATING zal hierbij nauw betrokken zijn.

Het wordt een groots opgezet vrijgezellenproject: zeven mannen en vrouwen, allen op zoek naar de ware, betrekken samen een huis in Amsterdam.
ELITEDATING’s matchingsysteem heeft erbij geholpen de personen te selecteren en zal gedurende het verblijf in de zogenaamde ‘Love Mansion’ Robert ten Brink bijstaan met raad en daad omtrent het onstaan van relaties.
De kijker leeft zes weken lang mee met de dagelijkse beslommeringen van de veertien singles. De camera volgt ze uiteraard ook tijdens de s pannende dates. ‘Wat speelt zich af in de ‘The Love Mansion’ en welke liefdes ontluiken er?’ Uiteraard nodigt Robert ten Brink de vrijgezellen ook in de studio uit om de kijkers te trakteren op de laatste nieuwtjes en intriges.

“We verheugen ons enorm op de samenwerking met de All You Need Is Love-crew” aldus Peter Gamelkoorn, Country Manager Nederland van ELITEDATING. “Het aantal aanmeldingen is overweldigend en er zitten ontzettend veel leuke dames en heren tussen; het belooft een boeiend concept te worden!”

Over ELITEDATING

Het van oorsprong Duitse matchmakingplatform ELITEDATING onderscheidt zich van andere datingwebsites door de wetenschappelijke benadering. Samen met erkende psychologen en relatiespecialisten is de IdealPartner-methode ontwikkeld. Deze methode matcht ingeschreven singles op basis van de resultaten van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. De test houdt rekening met karakter, levensopvatting, interesses, geloof, of de persoon al dan niet rookt, maar ook met de verwachtingen van een relatie. Hiermee wordt de kans op de perfecte match sterk vergroot. Het contactproces in meerdere fases is uniek in Europa en zet een nieuwe standaard als het gaat om gebruikerservaring, matches, service en veiligheid. ELITEDATING biedt zijn diensten momenteel aan in dertien landen en is daarmee een van de grootste online datingservices van Europa. Sinds mei 2009 is ELITEDATING succesvol actief in Nederland en groeit de database met singles opzienbarend snel. ELITEDATING is onderdeel van het in Berlijn gevestigde bedrijf ‘Affinitas Gmbh’.

Voor meer informatie:

www.elitedating.nl
Contactpersoon: Peter Gamelkoorn
E-mail: [email protected]
Tel.: +49 30 992968614

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie