Bridget Maasland zoekt een vent op ELITEDATING.nl

ELITEDATING.nl partner van RTL 5-programma ‘Hoe Vind Ik Een Vent?’

9 september 2010 – Bridget Maasland zoekt een vent. Mannen met een profiel op matchmakingplatform ELITEDATING.nl maken nu kans op een match met deze presentatrice en programmamaakster. Bridget heeft zich namelijk geregistreerd op ELITEDATING.nl om te ondervinden hoe online daten in zijn werk gaat. Haar datingbelevenissen zijn wekelijks te volgen in het RTL 5-programma ‘Hoe Vind Ik Een Vent?’ Bridget onderzoekt welke manieren er tegenwoordig bestaan om een ideale partner te vinden. Uiteraard mag online dating daarbij niet ontbreken. Dit loopt dan ook als een rode draad door de hele programmareeks. ELITEDATING.nl is partner van het gloednieuwe programma.

ELITEDATING.nl onderscheidt zich van andere datingwebsites door de klantgerichte opzet en wetenschappelijke benadering. Samen met erkende psychologen en relatiespecialisten is de unieke IdealPartner-methode ontwikkeld. Deze methode matcht ingeschreven singles met de meest geschikte mogelijke partners op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. De test houdt niet alleen rekening met karakter, levensopvatting, interesses, geloof en al dan niet roken, maar ook met de verwachtingen van een relatie. Hiermee wordt de kans op een perfecte match sterk vergroot.

Online dating is vandaag de dag algemeen geaccepteerd als manier om een partner voor een lange relatie te vinden”, zegt Peter Gamelkoorn, Country Manager Nederland van ELITEDATING. “De persoonlijkheidstest van ELITEDATING.nl in combinatie met een speciaal ontwikkelde engine met algoritmes zorgt voor de best mogelijke matches. Dat zal ook blijken in het programma ‘Hoe Vind Ik Een Vent?’.”

Het RTL 5-programma ‘Hoe Vind Ik Een Vent?’ wordt uitgezonden vanaf donderdag 7 oktober, van 22.00 – 22.30 uur. Herhalingen vanaf zaterdag 16 oktober tussen 19.40 en 20.10 uur.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie