ELITEDATING lanceert nieuwe functies voor de site

ELITEDATING presenteert deze week de nieuwe versie 5.4. Het bevat een aantal innovatieve veranderingen met knoppen als ‘Vind ik leuk’ of ‘Foto-aanvragen’. Dit verbetert de communicatie en vergroot de interactiviteit tussen de gebruikers.

“Met de nieuwe functies willen we meer interactie tussen de gebruikers tot stand brengen, waardoor het nog makkelijker wordt om het eerste contact te leggen” aldus Peter Gamelkoorn, manager van ELITEDATING Nederland.

De ‘Vind ik leuk’ knop stelt gebruikers in staat om hun interesse te tonen met een klik op de knop. Daarnaast stimuleert de ‘Foto aanvragen’ knop mensen om hun foto te uploaden. Dit is belangrijk, want met een profielfoto ontvang je tot 80% meer berichten.

“Versie 5.4 boekte uitstekende resultaten in markten als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Veel gebruikers hebben ons laten weten dat ze de ontwikkeling en functionaliteit van de site waarderen” aldus Lukas Brosseder, oprichter van ELITEDATING. Met de nieuwe versie 5.4 zal ELITEDATING succes boeken, omdat het vertrouwder en eenvoudiger is voor de gebruiker.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie