ELITEDATING verovert Rusland!

Met het betreden van de Russische markt mag ELITEDATING zich pionier noemen naast de belangrijkste Europese relatiebemiddelaars. Andere aanbieders zijn wel aanwezig in Zuid-Amerika, maar durven het nog niet aan om het oosten van ons continent te betreden.

Rusland is alleen al vanwege de enorme omvang een bijzondere uitdaging. Momenteel gebruiken ongeveer 40 miljoen mensen ouder dan 18 jaar het internet en dit aantal stijgt met de dag. Vooral de stedelijke bevolking is geënteresseerd in het internet en online-dating.

David Khalil, een van de bestuurders, is optimistisch over de stap richting het oosten: “De lancering in Rusland is een mijlpaal voor ELITEDATING. Het Russische team heeft geweldig werk geleverd. ELITEDATING wordt op deze manier nog internationaler en we zijn ervan overtuigd dat we met ons aanbod zeer succesvol zullen zijn in Rusland.”

Het veroveren van gebieden met een ander cultureel karakter kan zeer positief uitpakken. Klaarblijkelijk is er ook in andere culturen veel vraag naar online-dating op basis van wetenschappelijke persoonlijkheidstests en werkt het ook. Onderzoek heeft uitgewezen dat West-Europese producten erg populair zijn in Rusland. De kwaliteit van ELITEDATING, de hoge normen van de dienstverlening en de veiligheid hebben in landen buiten Europa al duizenden gebruikers overtuigd.

Omdat ieder land verschillend is blijft het ook dit keer weer spannend. De uitdaging is telkens weer rekening te houden met bijzondere kenmerken- en de culturele verschillen van een land. Maar de ervaringen op andere markten tonen aan dat het niet lang meer zal duren voordat ELITEDATING haar eerste Russische succeskoppels kan begroeten.

Meer info: www.elitedating.ru

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie