Festival met Hart en Ziel

Berlijn – Utrecht, 3 mei 2012. Geniet vol overgave tijdens de pinksterdagen op 27 en 28 mei van de tweede editie van het ´Met Hart en Ziel´ festival dat ondersteund wordt door ELITEDATING! Het wordt een plek voor jong en oud, met een breed scala aan culturele activiteiten en waar u ogen en oren tekort komt!

Op dit ontspannen lentefestival kan iedereen zijn hart ophalen aan het veelzijdige aanbod van verschillende artiesten uit onder andere de theater- muziek- en kunstwereld. Zo is er theater voor alle leeftijdsgroepen, worden er diverse kinderactiviteiten georganiseerd en is er voor ieder swingende muziek, dans en cabaret. Daarnaast kunt u griezelen tijdens een spannende tocht, vinden er een aantal outdoor activiteiten plaats voor de avonturiers onder ons en kunt u uiteraard de hele dag door genieten van lekker eten en drinken. Kortom: voor ieder wat wils!

Een oase van creativiteit en ontspanning

Het evenement vindt plaats op een prachtige locatie: Fort bij Vechten te Bunnik, gelegen nabij Utrecht. Het is een plek waar een bijzondere sfeer hangt; veel groen, met gewelven en catacomben en leuke terrassen aan het water! Dit tweedaagse festival is conceptueel te vergelijken met De Parade en Oerol, maar blijft in prijs laagdrempelig. De entree bedraagt 5 euro p.p. voor volwassenen en 3 euro p.p. voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor een aantal activiteiten zal een klein toegangsbedrag gevraagd worden.

Geniet met hart en ziel!

Dus heeft u zin in een dag vol plezier, waar u uw fantasie de vrije loop kan laten gaan? Laat u dan verblijden, verrassen en verwonderen tijdens de pinksterdagen op dit multidisciplinaire evenement. Het festival opent zijn deuren op 27 mei om 11:00 en sluit ze om 01:00. De volgende dag bent u wederom welkom vanaf 11:00 en zal het duren tot 23:00. Voor meer informatie en de gehele line-up van artiesten, kunt u kijken op http://www.festivalmethartenziel.nl.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie