Liefde in tijden van Facebook

Kun je liefde afdwingen? Waarom de één en niet de ander? Hoe flirt je op Facebook en Twitter? Wat kun je leren van foute mannen (en vrouwen)? Maken sociale media mensen oppervlakkig? Wie past bij wie? Wat zijn voor- en nadelen van internetdaten? Hoe belangrijk is uiterlijk? Hoe herken je een faker online? Wanneer ben je verslaafd aan daten? Wat maakt je aantrekkelijk? Bestaat de ware?

Kortom: hoe word je gelukkig in de liefde?

In onze tijd is het vinden en houden van liefde eenvoudiger én ingewikkelder dan ooit. Alles mag, niks hoeft. We beleven de liefde op een vrijere manier, en door moderne communicatie zijn de mogelijkheden haar te vinden exponentieel toegenomen.
Vrijheid is prettig, maar heeft haar prijs. De spelregels en uitdagingen van het liefdesspel zijn veranderd. De nieuwe mogelijkheden leiden tot nieuwe manieren om te verdwalen of spaak te lopen in de liefde.
In Liefde in tijden van Facebook beantwoorden de auteurs actuele vraagstukken over liefde, verleiding en aantrekking. In overeenstemming met de tijdgeest geven ze geen eenduidige boodschap of allesomvattende theorie. ‘Liefde’ betekent voor iedereen iets anders. Dit boek is een optelsom van de nuances en details die er in de liefde écht toe doen.

Over de schrijvers

Marcelino Lopez is schrijvend psycholoog en therapeut. Als auteur en deskundige verzorgt hij regelmatig bijdragen in zowel de geschreven media als voor radio en tv.
Eric Klaassen is datingexpert, consultant en oprichter van een online datinggids. Hij schrijft en publiceert al meer dan zeven jaar over online dating en sociale media.

ISBN 978 90 351 3794 3

ELITEDATING redactie 2012
Heeft u vragen of opmerkingen? Richt u deze dan aan [email protected]

Avatar

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie