Single-Run


Op vrijdagavond 30 augustus om 19.30 uur klinkt in het Maximapark, Leidsche Rijn Utrecht het startschot voor de eerste editie van de Single-Run. Een vrolijke hardloopwedstrijd voor sportieve singles met flirt-stops, muziek en afterparty, afstanden 5 of 10 km. Een letterlijke speeddate!

ELITEDATING is als online relatiebemiddelaar bij dit initiatief betrokken en ondersteunt deze sportieve manier om singles de mogelijkheid te bieden zo andere te ontmoeten. Heb je zin om eens iets anders te proberen en lijkt het je leuk om deel te nemen aan dit evenement? Lees dan verder om uit te vinden hoe! Namens het ELITEDATING-team alvast veel plezier toegewenst!

Funrun

Heb je lol in hardlopen maar doe je het liever niet alleen, dan is de Single-Run echt iets voor jou. Een avontuurlijk rondje van ongeveer 5 km voert je door het Maximapark. Het parcours is deels onverhard, loopt over bruggetjes en langs mooie perkjes met oude fruitbomen. Je kunt de route één of twee keer lopen, naar behoefte. Het gaat om de leuke ervaring en niet zozeer om de sportieve prestatie. Er is dan ook geen tijdregistratie.
Onderweg kun je al contacten leggen met andere lopers, b.v. door een sticker te plakken op het startnummer van een knappe gozer of een sympathieke dame. Of je kunt even een drankje nemen, uithijgen en ervaringen uitwisselen bij een flirt-stop. Onderweg is er (live-)muziek om je te helpen de moed er in te houden. De meest sexy hardlopers maken ook nog eens kans op een mooie prijs.

Afterparty

Na de run ben je (fris en fruitig) van harte welkom bij de vrolijke afterparty in het DESTO paviljoen in Sportpark de Vryheit. Je kunt daar de contacten die je tijdens het lopen hebt opgedaan uitdiepen en natuurlijk ook nieuwe ontmoetingen arrangeren. Uiteraard met een drankje en een hapje erbij. En weet je even niks te zeggen? Niks aan de hand! Dans je stijve spieren los op de lekkere muziek van de dj. Voor een verkwikkende sportmassage staan de mannen en de vrouwen van Gofysio voor je klaar.

Informatie en inschrijving

Iedereen kan meedoen, jong, oud, zwart, wit, homo, hetero etc. Maar wees er snel bij want de capaciteit is beperkt. We werken aan een 50/50 verdeling tussen mannen en vrouwen.

Stichting Single-Run
[email protected]
www.single-run.nl

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie