Wordt ELITEDATING.nl website van het jaar?

website van het jaar

De website van het jaar verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar kan ELITEDATING vol trots laten weten dat wij zijn genomineerd in de categorie ‘Daten’.

ELITEDATING is erg blij met de nominatie! Wij streven ernaar om een veilige website van hoge kwaliteit aan te bieden en hopen dan ook dat onze bezoekers tevreden zijn. De website van het jaar verkiezing is een mooie gelegenheid om te laten weten wat u van onze site vindt. Het stemmen is heel eenvoudig en bovendien maakt u kans op een mooie prijs!

Binnen elke categorie kunt u uw favoriete website kiezen. Vervolgens kunt u 1 tot 5 sterren geven aan de aspecten inhoudt, design en gebruikersgemak. Meer sterren betekent een hogere beoordeling! Ter controle dient u uw naam en e-mailadres in te voeren en ontvangt u per e-mail een activeringsbericht. Door op de link te klikken wordt uw stem geactiveerd en dingt u mee naar 1 van de 3 moderne espressomachines, zodat u elk moment van de dag kunt genieten van een authentiek kopje Italiaanse koffie!

Bent u van mening dat ELITEDATING de website van jaar prijs verdient? Waardeer onze site dan met vijf sterren en wellicht sleept u ook nog een prijs in de wacht! Stemmen kan van 19 september tot 28 oktober.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie