Een familieverhaal

Mario & Hannie

Eerste contact op 10 maart 2013Op 10 maart 2013 kreeg ik mijn eerste mail van Hannie. Ik was blij dat ik gevraagd was door een mooie vrouw. Prettig om een… Leesmodus »

Joost & Nathalie

Samen sinds de zomer 2013Ik was ongeveer een jaar lid bij ELITEDATING. Vele profielen gelezen en gereageerd op de profielen welke mij aanspraken. Soms met een reactie maar meestal bleef… Leesmodus »

Rebecca & Toni

Eerste contact in December 2013Een glimlach, wat vragen heen en weer en verkocht waren we allebei. Na nog wat berichtjes hebben we afgesproken een terrasje te pakken. Het terrasje moet… Leesmodus »

Anjeliqua en Philip

Eerste contact in december 2010Ons avontuur is begonnen half december 2010. Philip werd als partnervoorstel aan mij voorgesteld. Toen ik zijn foto zag dacht ik "Wow.......dat ziet er leuk uit!"Dus… Leesmodus »

Wubbe & Firdau

Eerste ontmoeting op 19 maart 2011Wij, Wubbe en Firdau, hebben elkaar via ELITEDATING leren. Toen ik terugkwam van vakantie in februari, was ik het alleen zijn beu en heb mij… Leesmodus »

Frans & Annelies

Eerste contact op 8 oktober 2010Op 8 Oktober 2010 heb ik mijzelf aangemeld bij uw site, in de hoop dat ik via jullie site een lieve vrouw zou leren kennen.… Leesmodus »

Sandra & Bennie

Eerste ontmoeting op 17 januari 2010Bennie en ik hebben ons eind 2010 ingeschreven op ELITEDATING. Bennie omdat hij veel van huis was en niet in de gelegenheden kwam om de… Leesmodus »

Anita & Jan

Eerste contact in november 2011Eigenlijk was ik helemaal klaar met daten via het internet, tot dat ik op een avond ergens november 2011, een glimlach kreeg van Jan, maar naast… Leesmodus »