Anjeliqua en Philip

Eerste contact in december 2010

Ons avontuur is begonnen half december 2010. Philip werd als partnervoorstel aan mij voorgesteld. Toen ik zijn foto zag dacht ik “Wow…….dat ziet er leuk uit!”

Dus heb ik een glimlach gestuurd met 5 vragen erbij. Ik kreeg een glimlach terug……..en een aantal dagen later een berichtje.

Na een weekje mailen via ELITEDATING hebben we telefoonnummers uitgewisseld. Na een eenzame kerst kreeg ik een uitnodiging om oud en nieuw bij Philip te komen vieren. Klonk leuk maar ook wel erg eng………ik heb dat niet gedaan; ook omdat ik al iets afgesproken had. Op oudejaarsdag hebben we elkaar voor het eerst telefonisch gesproken. ‘s Nachts om 2 uur (nieuwjaarsdag!) hebben we onze eerste date afgesproken op 2 januari 2011. We hebben die dag samen met 2 van onze 5 kinderen geschaatst en ‘s avonds bij de Griek gegeten. Een zeer geslaagde dag om op je 1e date een leuke activiteit te doen met je kinderen!!

Onze trouwdatum staat al vast

Na 2 januari begon voor ons een moeilijke tijd. Op 6 januari kreeg ik de uitslag dat ik borstkanker had. Op 18 januari heb ik een borstamputatie en okselkliertoilet gehad; en van half februari tot eind mei 6 chemokuren (om de 3 weken). Op 11 november zijn mijn eierstokken en eileiders verwijderd.

Na een heftig jaar zijn we nu op de toekomst gericht. Dit jaar gaan we samenwonen in augustus.Onze trouwdatum; 2 juli 2013 staat al vast en we zijn al druk met de voorbereidingen!!

Ons advies is; zorg dat je er altijd voor elkaar bent en geniet van alle momenten samen!!

Groetjes van Anjeliqua en Philip