Joost & Nathalie

Samen sinds de zomer 2013

Ik was ongeveer een jaar lid bij ELITEDATING. Vele profielen gelezen en gereageerd op de profielen welke mij aanspraken. Soms met een reactie maar meestal bleef het stil. Bij degene die wel reageerden, werd het snel duidelijk of dit interessant was of niet. Na enkele dates bleek het toch niets te zijn en ging ik weer verder zoeken. Ik wist gewoon dat er voor mij de ideale partner wel in zat maar waar was zij.

Sinds ongeveer een jaar ben ik lid bij ELITEDATING. Vele profielen gelezen en gereageerd op de profielen welke mij aanspraken. Soms met een reactie maar meestal bleef het stil. Bij degene die wel reageerden, werd het snel duidelijk of dit interessant was of niet. Na enkele dates bleek het toch niets te zijn en ging ik weer verder zoeken. Ik wist gewoon dat er voor mij de ideale partner wel in zat maar waar was zij.

Uiteindelijk kwam ik in contact met Nathalie. Nathalie is een moeder van 3 kinderen en stond ook ingeschreven op ELITEDATING. Ik heb Nathalie de 5 vragen gestuurd waar ik echter nooit antwoord op kreeg. Wel stuurde zij mij de 5 vragen welke ik wel netjes beantwoordde. Daarna werd het stil. Na enige tijd besloot ik toch een persoonlijk berichtje te sturen. Hier reageerde zij wel op en de opening was er.

Over en weer werden berichten naar elkaar gestuurd en langzaam leerde wij elkaar kennen. Ik was wel terughoudend omdat ik zelf geen kinderen heb en zij er al 3. Na vele berichten via ELITEDATING besloten wij om telefoonnummers uit te wisselen. Met Watsapp gingen wij verder met het berichten naar elkaar. Niet iedere dag maar soms met tussenpauzes van een week.

Het is dus echt waar… ELITEDATING werkt echt!!

Na 3 maanden over en weer berichten sturen, besloot ik toch om haar mee uit te vragen. Gelukkig ging zij hier op in en wij spraken af in Breda. Gezellig uit eten bij Gauchos. Het was erg gezellig en er was gelijk een klik. Deze avond kon niet lang genoeg duren maar de parkeergagare ging sluiten dus moesten wij gehaast afscheid nemen.

Na het afscheid zijn wij beide naar ieders huis gegaan. Omdat ik het wel een leuke avond vond besloot ik haar in de nacht een bericht te sturen. Ik vertelde haar dat ik het fijn had gehad en nog een keer met haar wilde afspreken. Gelukkig ging Nathalie hier gelijk op in.

Na enkele dates bleek dat wij het samen erg fijn hadden en er was duidelijk een klik. Nu zijn wij nog steeds samen en hebben wij het erg fijn en goed samen. Het is dus echt waar… ELITEDATING werkt echt!!

Als het aan ons ligt dan zie je ons niet meer op deze site, ELITEDATING bedankt voor deze match!