Peter & Yanti

Eerste kindje in januari 2013

Ik was lid van ELITEDATING en zag op een dag het profiel van Yanti. De blik in haar ogen en de dingen die zij in haar profiel had opgeschreven maakten mij nieuwsgierig.

De kennismaking startte ik door de vijf vragen te stellen. Na haar antwoorden kon ik niet anders meer, dan haar een mail schrijven via ELITEDATING. We zijn vrij snel begonnen elkaar te schrijven, soms twee mails per dag!

Na een paar dagen schrijven konden we niet meer wachten en wisselden we telefoonnummers en e-mailadressen uit. We besloten snel een afspraak te maken: op Koninginnedag hebben wij elkaar voor het eerst gezien. Het was een heerlijke dag en we hebben elkaar beter leren kennen.

Toen Yanti er achter kwam dat ik haar wellicht zou kunnen helpen met haar studie, hebben we eerder dan gepland weer afgesproken. Ik belde bij haar aan en zag een mooie vrouw met prachtige ogen.

In het begin was het even wennen en om de spanning te breken, zijn we samen gaan wandelen. We kwamen bij een bankje aan en hebben daar wel een half uur gezeten, genietend van het mooie weer en van elkaar.

Sinds die dag zijn we altijd samen. Inmiddels zijn we getrouwd en in februari dit jaar kregen we ons eerste kindje. Ons motto is, iedere dag samen is een cadeautje dat we uit mogen pakken. We zijn hier dan ook erg dankbaar voor.

Groeten,

Yanti en Peter