Aart & Daniëlle

Hebben elkaar ontmoet op 25 september 2010

Het was op mijn vrije vrijdagochtend begin september dat ik Bridget Maasland op de radio hoorde vertellen over haar programma.Tussendoor hoorde ik haar iets noemen waar ik nog niet eerder over had gehoord. Dit schetste mijn verbazing maar tegelijkertijd ook mijn nieuwsgierigheid.

Op google toetste ik ELITEDATING in, in de hoop dat dit het was wat Bridget zei. Het bleek een relatiesite en ik vroeg meteen een lidmaatschap aan. Aarts profiel was mij meteen opgevallen. Ik vond hem heel positief. Een leuke uitstraling en een verrassend verhaal. 5 dagen na aanmelding, voor ik naar mijn werk ging, schreef ik hem een berichtje met de woorden:

Hallo Aart, Wat een leuk profiel heb je! Ik ben verrast. Misschien wil je mijne ook eens bekijken. groetjes Daniëlle

Binnen een uur kreeg ik een berichtje terug:

Goedemorgen Daniëlle, Kort en bondig profiel. Ik ben heel benieuwd naar de vrouw achter die glimlach op de foto. Spreek je vast en zeker snel weer. Werkse vandaag, Aart

22 berichten verder stelde Aart voor elkaar halverwege onze woonplaatsen te ontmoeten. 11 dagen na aanmelding hadden wij onze eerste ontmoeting in een Grand Café in Nijmegen. Met buikpijn in mijn lijf kwam ik de dag door. “Wat ga ik doen, ik lijk wel niet goed wijs om een uur te gaan rijden voor een volslagen vreemde man.” Aart op zijn beurt had zoiets van, nu rijd ik straks naar Nijmegen maar ik heb niet eens een nummer van haar. Als ze, om wat voor reden dan ook niet komt, kan ik haar niet eens spreken en sta ik daar mooi te kijken. Dus we hadden allebei een gezonde dosis spanning in ons lijf.

Dat ik voor zo een wereldvrouw maar anderhalf uur hoef te rijden!

Nadat we beide, los van elkaar met veel moeite nog één plaatsje voor onze auto hadden kunnen vinden zat ik met een drankje aan een tafeltje toen hij na enkele minuten binnenkwam. Bij het zien van deze man dacht ik: “Komt hij voor mij” Ik was meteen overdonderd. We begroette elkaar. Er ontstond een superleuk gesprek en zijn glimlach was ontwapenend. “Ach, het is een goed opgevoede man die deze avond gezellig vindt en daarna vriendelijk bedankt, ” was mijn gedachte. Tot het moment dat hij zei: “Voor jou liggen ze toch met bosjes op de deurmat!” Dat was het moment dat ik durfde te geloven dat de klik wederzijds was. Dit werd nog eens extra bevestigd toen hij enige tijd later zei: “Dat ik voor zo een wereldvrouw maar anderhalf uur hoef te rijden.”

Op een gegeven moment zei ik dat ik blij was dat deze zaak nog tot 01.00 uur open zou zijn, omdat ik dat op de site had gelezen, niet wetende dat er een klok boven mij hing waar hij lachend van af las dat het al 00.50 uur was. Nadat we hadden afgerekend stelde Aart voor een andere zaak op te zoeken omdat hij nog geen afscheid van me wilde nemen. Vervolgens hebben we tot 04.00 uur die ochtend in een gezellige lounche -zaak vergezeld van kopjes koffie en cola ons fijne gesprek vervolgd. Bij mijn auto namen we afscheid. Een uur na thuiskomst las ik zijn eerste sms:

Lieverd, behalve dat het een top avond was, je lief, spontaan en aantrekkelijk bent kan je ook nog heerlijk zoenen. Rij voorzichtig xx

Sinds die avond zijn we een paar. We zijn stapelgek op elkaar en weten dat we in de toekomst graag onder een dak willen gaan wonen maar we blijven realistisch en met beide benen op de grond. Alles op zijn tijd. Maar wel een fantastische tijd, onze tweede helft van ons leven! Onze dank is groot aan ELITEDATING en Bridget Maasland die diegene zijn geweest die ervoor zorg hebben gedragen dat wij tot elkaar zijn gekomen