Henk & Monique

Wonen samen sinds mei 2010

​Graag willen wij, Henk en Monique, ELITEDATING vertellen over onze ontmoeting en de stand van zaken in de relatie. Er werd rond midden november 2010 ‘geglimlacht’ naar mij, maar mijn abonnement was al verlopen. Ik kon niet zien wie er naar mij glimlachte, maar kon het profiel wel lezen. Dit profiel sprak mij wel erg aan en ik werd nieuwsgierig naar de persoon achter dit profiel.

Ik heb toen een maand abonnement afgesloten en ben gelijk gaan kijken. En wat/wie ik zag trok mijn belangstelling. Ik glimlachte terug!

Op 28 november 2010 begon onze eerste mail contact via ELITEDATING. En dat ging over en weer. Elk vrij moment, elke minuut, elk moment was ik, en achteraf Henk ook, nieuwsgierig naar het antwoord op de mail. De nieuwsgierigheid bleef toenemen. Wij zijn toen via MSN gestart met chatten en hebben telefoonnummers uitgewisseld. Ik kon zijn stem horen. We spraken voor het eerst af op 4 dec. bij Ikea Amersfoort. We zijn sinds dat moment onafscheidelijk.

Henk verhuisde eind mei van Wolfheze naar Almere en wonen wij sindsdien samen. Op 26 November 2011, twee dagen voor ons eerste mailcontact een jaar eerder, hebben wij ons verloofd. Wij hebben tot nu gewacht om jullie ons ELITEDATING succesverhaal te vertellen, omdat wij zeker wilden zijn van onze liefde voor elkaar. Natuurlijk hebben wij trouwplannen in de toekomst. Jullie worden daarvan op de hoogte gehouden.

Twee dagen voor ons eerste mailcontact een jaar eerder, hebben wij ons verloofd

Op 13 augustus 2012 ontving ELITEDATING het volgende bericht:

Beste mensen,

In november 2010 hebben wij, Monique en Henk elkaar leren kennen door tussenkomst van ELITEDATING.
Wij hebben begin dit jaar ons verhaal al eens naar jullie gemaild maar willen jullie toch niet onthouden van ons voorgenomen huwelijk op 31 augustus 2012. In de uitnodiging hebben we `ons verhaal` aangegeven dat we elkaar hebben leren kennen via ELITEDATING. Op deze datum geven wij elkaar het ja-woord in het bijzijn van onze ouders, kinderen, kleinkind, familie en vrienden.

Groetjes van Monique en Henk