Jeanne & haar vriend

Eerste ontmoeting op 15 juli 2011

​In november 2009 ben ik weduwe geworden. Een nichtje van me had na haar scheiding via ELITEDATING een leuke man ontmoet. Ze liet er foto’s en een verhaaltje van zien, waarop ik reageerde “leuke man, heeft ie nog een oudere broer voor je tante?”

Nou, dat had hij niet maar mijn nichtje ging voor mij gelijk een profiel aanmaken waarop we ons soms de blaren hebben gelachen van de zogenaamde matches. Sommige waren om je te bescheuren, maar een enkeling hebben we niet gelijk verwijderd maar in de favorieten-map gezet met het idee er later eens naar te kijken.

Ik dacht echt dat ik er nog lang niet klaar voor was, maar wat schetste mijn verbazing; er kwam een reactie van iemand die zich gevleid voelde omdat hij bij mijn favorieten stond. Wist ik veel dat zij dat te zien kregen?!?!? Blijkbaar wel dus. Het werd een gezellig mailcontact en na een maandje of wat hebben we eens afgesproken. Dat doen we dus nog steeds, zo nu en dan gezellig samen iets ondernemen, meer is er (nog) niet. Maar genoeg om me uit te laten schrijven.

We hebben veel plezier samen en wie weet wat ons in de toekomst nog te wachten staat.

Dank voor jullie bemiddeling.
Jeanne