Tine & Harry

Eerste ontmoeting in juli 2011

Harry stond vanaf januari 2011 ingeschreven bij ELITEDATING. Tine stond vanaf begin april 2011 ingeschreven bij ELITEDATING. Harry en ik zijn begin april door ELITEDATING in contact gebracht. Het begon met een mailtje van mij naar Harry. Ik vond zijn foto en het verhaal er achter heel leuk. Hij schreef na een poos terug waarop ik een uitgebreider mailtje schreef.

Daarna hoorde ik een hele tijd niets…

Aanvankelijk dacht ik dat mijn bericht misschien niet aangekomen was. Dus.. schreef ik nog maar een keer. En nog eens.. en nog eens. Omdat er ineens een stilte viel in het schrijfcontact dacht ik: ik probeer het nog één keer. Ik schreef dat ik verschillende keren een mailtje gestuurd had en nog steeds geen antwoord had. Met de woorden”kom op Harry, doe eens gek en schrijf terug” heb ik hem waarschijnlijk getriggert want…. hij schreef terug! We hebben heel veel op papier aan elkaar geschreven. Heel open en zuiver.

Eind juni 2011 ging Harry met een paar vrienden fietsen in Spanje. Ik had zijn telefoonnummer gevraagd, zodat ik hem af en toe een hart onder de riem kon steken als hij het moeilijk had met fietsen. Hij had ook mijn telefoonnummer opgeschreven. Word ik op een avond gebeld, begint een heer in het Engels tegen mij te spreken. Wat bleek: Harry zou het hotel waar ze die nacht zouden slapen afbellen maar vergiste zich in het telefoonnummer en kreeg mij aan de lijn. Dat was ons eerste telefooncontact. Hij eindigde met de woorden: waar het hart van vol is…..

Maar nog geen 5 minuten later ging weer de telefoon …weer Harry…weer het verkeerde telefoonnummer gedrukt. Mijn woorden waren toen: het hart is wel erg vol….

Het kan nog… op latere leeftijd verliefd worden en de man van je dromen vinden

Begin juli was Harry terug van de fietstocht en zijn we elkaar gaan ontmoeten. Vanaf de eerste minuut vonden we elkaar leuk. Wel met de gedachte, dat dit toch niet waar kon zijn. We hadden beiden nogal wat teleurstellingen op het gebied van daten ervaren. Maar alles klopte, de puzzelstukjes vielen 1 voor 1 op z’n plek.

Onze overeenkomsten liggen vooral in het genieten van het leven en de humor. We denken over veel zaken hetzelfde. Zijn beiden romantisch en heel sociaal (lees: lief voor elkaar).

Harry is een heel lieve man. Ik had in het begin moeite zoveel liefde te krijgen. Wat ik bijzonder aan hem vind is dat hij totaal zichzelf is en een eigen mening heeft. Ik heb iemand nodig waar ik mee kan sparren en gelukkig hij omgekeerd ook. We hebben elkaar nog zoveel te vertellen. De openheid in het begin van ons mailen is er nog steeds en dat maakt alles zo bijzonder. Het maakt het leven heel erg aangenaam.

Samen hebben we al een heel mooie tijd gehad. We genieten samen van het buitenleven, zoals langs het strand lopen of door de bossen wandelen en heel veel lachen. Beiden hadden we in het begin nog wat afspraken in de vorm van vakantie en verblijf in het buitenland, zodat de beginperiode wat “rommelig” verliep. Begin november zijn we voor 6 weken naar Curacao gegaan en we hebben het fantastisch gehad. Sindsdien zijn we onafscheidelijk. We zijn heel blij met elkaar en hopen nog jaren van elkaar te genieten.

Ik zou tegen iedereen willen zeggen “Het kan nog… op latere leeftijd verliefd worden en de man van je dromen vinden”. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest en ben er van overtuigd dat ik de love of my live gevonden heb. We zijn heel gelukkig met elkaar.

Heel veel dank aan ELITEDATING.