Yvonne & Peter

Hebben elkaar ontmoet op 18 februari 2011

We hebben ons beiden eind 2010 aangemeld bij ELITEDATING. Lees hieronder ons verhaal vanuit ieders pespectief.

Peters verhaal:

Na een scheiding wilde ik weer een relatie. Ik had genoeg van de eenzame weekenden en miste vooral een levenspartner. Als je 55 plusser ben ga je niet zo snel in een bar zitten om iemand te ontmoeten. Een relatiesite leek mij een goede start.

Na diverse sites te hebben bekeken koos ik voor ELITEDATING. Ik kan niet uitleggen waarom. Het voelde goed is het enige wat ik nu over kan zeggen. Ik heb met veel plezier de diverse profielen bekeken. Achteraf kan ik wel vertellen hoe belangrijk het is om een foto te plaatsen. Een foto zegt zoveel meer.

Naar diverse dames die mijn qua foto en verhaal wat leken heb ik gereageerd. Ik heb ook een glimlach naar Yvonne gestuurd en kreeg er gelijk een terug met de vragen. Leuke vrouw dacht ik gelijk al na het eerste e-mailcontact.

We mailden elkaar en besloten vrij snel dat het wel de moeite waard was samen een kopje koffie te drinken. We spraken af op neutraal terrein en hebben levensverhalen uitgewisseld. Het is daarna allemaal heel snel gegaan. Weer een afspraak, bij elkaar thuis eten en toen samen naar het Rotterdams Filmfestival. De eerste kus, Spannend. Het voelde gelijk goed. Daarna een aantal weekendjes samen op pad.

We zijn nu ruim 8 maanden samen en we hebben het ontzettend fijn samen. Ik ben in jaren niet zo gelukkig geweest. Yvonne is een aantrekkelijke vrouw van binnen en van buiten. Ik kan zo genieten van haar lach en we hebben hetzelfde gevoel voor humor. Heerlijk met elkaar kletsen over de dagelijkse dingen maar ook de diepte ingaan met een gesprek. We delen elkaars leven en hebben de eenzaamheid de deur uit geschopt. We maken plannen om samen te gaan wonen in de naaste toekomst.

Achteraf kan ik wel vertellen hoe belangrijk het is om een foto te plaatsen. Een foto zegt zoveel meer

Yvonne’s verhaal:

Na een paar jaar alleen geweest te zijn en wat eerdere pogingen op datingsites die op niets uitliepen, besloot ik in december vorig jaar weer eens een poging te wagen. Al vrij snel had ik een leuk e-mailcontact met Peter. We besloten we vrij snel een afspraak te maken, ik wil graag weten hoe iemand zijn uitstraling is, dat haal ik niet uit een mailcontact, hoe leuk en gezellig ook.

Half januari volgde een afspraak en dat was wel even aftasten. Wat hielp is dat Peter duidelijk aangaf wat voor hem belangrijk is in een relatie. Ik werd uitgenodigd om samen nog iets te eten na thee, wandeling en koffie, dat gaf mij het gevoel dat hij serieuze bedoelingen had en ook geïnteresseerd was, wat ook bleek uit onze eerste afspraak, we hebben urenlang gesproken over wat ons zoal bezighield.

Een paar dagen later volgde een tweede date en twee weken later een derde. Toen werd al snel duidelijk dat wij het samen erg leuk hadden. Vanaf die tijd zien we elkaar regelmatig en nu zijn we zes van de zeven avonden samen. We genieten ontzettend van elkaar, we lachen wat af en maken leuke tripjes. Onlangs hebben we onze eerste vakantie samen gevierd, ook dat was een succes. We hebben dezelfde humor en waarden. Peter is een heerlijke vent die van elk moment een feestje maakt, optimistisch in het leven staat en gelijkmatig van karakter, voor mij prettige eigenschappen.

We hopen binnen niet al te lange tijd in een huis van ons samen te gaan wonen. Het leven is zoveel gezelliger en leuker met z’n tweeën!