Marjan & Leander

Eerste contact op 28 augustus 2012

Op 23 augustus 2012 meldde ik mij aan bij ELITEDATING voor een half jaar. Op 28 aug. al, kreeg ik voor het eerst een berichtje van mijn huidige vriend Leander. Onze ontmoeting op 22 september in Zwolle was zo ontzettend leuk, dat we de afstand Emmen-Almere voor lief namen om elkaar beter te leren kennen.

Gelukkig kwam in december 2012 de Hanzelijn, die ervoor zorgde dat de afstand Emmen-Almere al in ruim 1,5 uur te doen is.

De afgelopen Kerst heb ik bij zijn ouders gevierd en oud en nieuw voor het eerst samen bij mijn ouders…. Het was fijn samen te zijn. Ik was gelukkig alleen, maar het voelt completer samen; altijd iemand die er voor jou is, die even naar je wilt luisteren… Nu ik dit schrijf vind ik het eigenlijk nog steeds niet te bevatten dat we elkaar na een week lidmaatschap al hebben gevonden.

door jullie partnervoorstellen heb ik toch heel snel de ware gevonden

Ik ben erg gelukkig met Leander. Voor mijn gevoel heb ik weinig gebruik gemaakt van de site, maar door jullie partnervoorstellen heb ik toch heel snel de ware gevonden. Bedankt daarvoor, succes met jullie site en ik hoop dat er nog heel veel mensen gelukkiger door worden.

Hartelijke groet, Marjan en Leander