Jasper & Yvonne

Eerste ontmoeting op 23 maart 2011

Ik zag het profiel van Yvonne op ELITEDATING en die sprak me direct al aan vanwege haar omschrijving en leuke foto. Dus ik stuurde haar een glimlach en die kreeg ik gelukkig ook terug. Het invullen van die vijf vragen zag ik niet echt zitten, ik wil het liever wat persoonlijker houden, dus stuurde ik haar een berichtje waarin ik mezelf voorstelde en zo begon ons contact.

Na een paar berichtjes over en weer gestuurd te hebben, vroeg ik haar of ze een keer wat wou gaan afspreken… ze zei JA!

Op onze eerste date zijn we gezellig een hapje gaan eten. Ik kwam als eerste aan in het restaurant en wachtte op haar bij de bar. Toen kwam ze binnen, haar frisse verschijning en glimlach op haar gezicht toen ik haar zag deden me hart al meteen sneller kloppen. We hebben heel de avond met elkaar gepraat en gelachen, zelfs tot even na sluitingstijd dat we voor de zoveelste keer gevraagd werden toch echt het restaurant te verlaten. De klik die er was, de vonk die oversprong, deed me verlangen naar meer.

True love does exist, hoe je elkaar dan ook tegen komt

De ene afspraak na de andere volgde, waarbij we het telkens weer voor elkaar kregen als laatste de horecagelegenheden te verlaten. Er zaten simpelweg niet genoeg uren in de avond voor ons. Ik merkte dat we steeds dichter naar elkaar toe groeiden en mijn gevoelens voor haar steeds sterker werden. Het gebeurde ook allemaal zo natuurlijk, dit had ik nooit durven dromen!

Na een maand of vier bij elkaar te zijn en waarbij ik de laatste tijd meer bij haar woonde dan thuis, besloten we om samen een huisje te nemen. Misschien wat snel zullen velen denken, maar bij ons ging alles zo natuurlijk en voelde het ook zo fijn aan dat ik hier geen tweede keer over na hoefde te denken. We wonen nu bijna twee maanden samen in ons nieuwe huis en hebben reeds ons half jarige jubileum gevierd en zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar.

En dan te bedenken dat dit alles is begonnen op een datingsite… True love does exist, hoe je elkaar dan ook tegen komt.

Bedankt daarvoor ELITEDATING!

Groetjes,

Jasper