Laura & Rinus

Samen sinds februari 2013

Beste ELITEDATING(-medewerkers), wanneer spreek je van een succesverhaal?! Aangezien het allemaal nog pril is. Twee maanden geleden spraken we een eerste keer af, voorafgaand twee weken gechat waarvan één van die twee weken ook telefonisch contact.

Alles ging best wel snel en dat vind ik nog het moeilijkst te verklaren. Dat ik gedaan, gezegd en gevoeld heb zoals ik nooit gedaan zou hebben, terwijl ik er ook geen 10e van een seconde bij stil gestaan. Altijd enigszins beschermend opgesteld, maar deze keer…?! Totaal tegen mijn principes in heb ik gedaan, gezegd en gevoeld (voorafgaand tot we elkaar zagen).

Toen ik hem zag voelde dat echt heel bijzonder. Alsof het nooit anders geweest was, terwijl je elkaar nooit eerder hebt gezien/vast gehouden etc. Verliefd word ik niet vaak en zeker niet snel, maar ook dat ging deze keer niet op. Ik denk dat het matchingsysteem er voor heeft gezorgd dat we al snel zo’n sterke band hadden. Het voelt ook als een goede en stabiele basis wat zonder datingsite nooit zo snel gelukt zou zijn, denk ik. Ik heb het nog nooit eerder ervaren in elk geval. Ik ga er lekker serieus en diep op in merk ik wel.. 😉

Vorige maand zijn we een heerlijk weekendje weg geweest. Akelig van elkaar genoten, haha. Samen wonen zit er nog niet in, het werk zit in de weg. En dat is vandaag de dag misschien wel het belangrijkst, werk. Tot die tijd word het tussen Den Helder en Den Haag op en neer in de weekeinden.

Bedankt ELITEDATING! Tot het volgende succesverhaal…