Marianne & Frans

Marianne ontving na het invullen van de vragenlijsten een aantal profielen waar het profiel van Frans tussen zat. Dit profiel sprak haar meteen aan en zij stuurde een glimlach waarna zij een bericht terug kreeg terwijl Frans hier normaal niet op reageerde.

Dit was het begin van een uitwisselingen van berichten, zonder dat Frans een foto van Marianne had gezien. Het bleek dat deze foto’s nog niet waren goedgekeurd terwijl Marianne dat niet wist. Toch was de nieuwsgierigheid gewekt en bleef het contact aangehouden.

Na een week ging Marianne de kerstboom opzetten, waarbij Frans haar een handje kwam helpen. De eerste ontmoeting was dus vrij snel, maar de vonk sloeg over en dat is wat telt. De feestdagen stonden voor de deur en samen werd oud- en nieuw gevierd in Antwerpen. Een mooie start van het nieuwe jaar en van het samen zijn.

Inmiddels wordt er vaak in hun beiden huizen verbleven en worden er veel uitstapjes gepland. Van concerten tot weekendjes weg, van Ameland tot Schotland en de eerste grote reis staat ook al gepland.

Groetjes,
Marianne en Frans