Ronald & Astrid

Hebben elkaar ontmoet op 26 november 2010

Ik was nog maar net lid van ELITEDATING en het profiel van Ronald sprong er meteen uit. Een hele lieve lach en een tekst die me op heel veel punten aansprak. Zijn plezier in het leven en het volop willen genieten van grote en kleine dingen van het leven maakten me warm. Ik voegde hem als allereerste aan mijn favorieten toe.

Toch was hij niet de eerste met wie ik een date had. Ik had eerst ongeveer een maand een aantal dates met iemand anders. Ondertussen bleef ik wel regelmatig naar Ronald’s profiel kijken.

Ronald stuurde mij een berichtje waarom ik steeds op zijn profiel keek en hem had toegevoegd aan mijn favorieten, maar geen actie ondernam. Ik vertelde hem dat ik met iemand anders aan het daten was en dus het contact (voorlopig) niet wilde voortzetten.

Na precies een maand heb ik weer contact met Ronald opgenomen met de boodschap dat ik weer vrij was en of hij nog steeds zin had om contact te hebben. Ronald reageerde meteen heel enthousiast en na wat over en weer gemaild te hebben, spraken we binnen een week af. Het leuke aan ons mailcontact was dat er al meteen veel humor was.

Net voor onze eerste date kreeg ik zijn telefoonnummer en hebben we nog even gebeld. Nou ja even, dit gesprek duurde meteen anderhalf uur. De klik was er, en nu nog maar hopen dat er ook een fysieke klik zou zijn.

We spraken van tevoren af dat we met een bak koffie zouden starten. Wanneer het gezellig was, zouden we overgaan tot fase 2, nl. een wijntje drinken. Fase 3 was een hapje gaan eten en daarna hadden we nog niet in kaart gebracht.

Wij zijn jullie dan ook oneindig dankbaar voor dit fantastische geschenk.

Binnen tien minuten besloten we op fase 3 over te gaan. Een lekker wijntje vergezeld van een lekker hapje eten zagen we meteen al zitten. Onderweg naar het restaurant maakte ik een hupje van plezier. Ik voelde gewoon aan alles dat het helemaal goed zat. Eenmaal aan tafel zaten we al gauw te voetjevrijen en hadden we gigantisch veel lol. We dreven het personeel tot wanhoop met onze gein. En inderdaad onze humor sloot naadloos op elkaar aan. We bleken enorm veel raakvlakken te hebben en die fysieke klik zat meer dan goed!!!

Die avond hebben we nog heel wat fases doorlopen, maar dat blijft ons geheimpje… Vanaf dat moment hebben we elkaar heel veel gezien, gebeld, gemaild en gesmst. Inmiddels zijn we zeven weken verder en zijn we verliefder dan ooit. Wij zijn jullie dan ook oneindig dankbaar voor dit fantastische geschenk.