Perfecte timing

Femke & Silvester

Samen sinds 15 juli 2014Twee jaar geleden had ik een lidmaatschap bij jullie. Velen verklaarden me voor gek; internetdaten, dat doe je toch niet? Ik heb in een paar maanden… Leesmodus »

Ann & Chris

Samen sinds de april 2013Ik geloofde nooit dat ik iemand zou vinden, echt niet. Iemand met ongeveer dezelfde interesses als ik. Iemand die in mij gelooft, iemand die mij ziet… Leesmodus »

Karien & Stefaan

Eerste ontmoeting in augustus 2012Via ELITEDATING hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet in augustus 2012. Dit werd het begin van een mooie vriendschap die sinds januari dit jaar transformeerde… Leesmodus »

Maurice & Arianne

Samen sinds februari 2013Vandaag, op 2e Paasdag 2013 willen wij graag ons succesverhaal met jullie delen. Eind januari maakten wij twee dagen na elkaar een profiel aan op ELITEDATING, beiden… Leesmodus »

Annie & Paul

Na acht jaren verdriet om mijn overleden man kon ik, rond augustus 2011, die gedachten van me afzetten en vond ik dat het leven me nog misschien iets te bieden… Leesmodus »

Carmen & Jarno

Eerste contact op 6 januari 2011Op 1 januari dit jaar heb ik me ingeschreven bij ELITEDATING. Ik dacht…nieuw jaar, nieuw begin, nieuwe kansen. Vanaf 3 januari was ik helemaal ingeschreven… Leesmodus »

Annelies & haar vriend

Eerste ontmoeting op 18 september 2011Begin augustus heb ik mij ingeschreven bij ELITEDATING. Al snel kreeg ik veel partnervoorstellen, die ik uitgebreid bekeek. Een aantal daarvan waren interessant genoeg om… Leesmodus »

Shirley & Gert-Jan

Zijn samen sinds 17 april 2011Hallo allemaal! Wij zijn Shirley en Gert-Jan en hebben ons allebei via ELITEDATING ingeschreven in de hoop een partner te vinden.Shirley: ‘En dat is gelukt,… Leesmodus »

Ad & Irene

Hebben elkaar ontmoet op 20 januari 2011Ik voelde er niets voor om via een internetsite naar een partner te zoeken. Ik heb me daar echt overheen moeten zetten. Ik weet… Leesmodus »

Jan & Ada

Eerste ontmoeting op 24 december 2011Beste mensen, ben blij kan ik vertellen dat via ELITEDATING wij op het laatst van 2011 elkaar ontmoet hebben.En nu blijkt al dat we geweldig… Leesmodus »