Ann & Chris

Samen sinds de april 2013

Ik geloofde nooit dat ik iemand zou vinden, echt niet. Iemand met ongeveer dezelfde interesses als ik. Iemand die in mij gelooft, iemand die mij ziet zoals ik ben. Maar aan opgeven dacht ik niet want ik ben iemand van: op ieder potje past een dekseltje. Eindelijk heb ik nu iemand gevonden waarmee het écht klikt.

Onze eerste date, wel die was heel goed. We hebben afgesproken dat hij mij thuis zou komen ophalen en dat we daarna in een heel leuk restaurant zouden gaan eten. Daar hebben we heel veel met elkaar gebabbeld en zijn we veel over elkaar te weten gekomen. Heel erg gezellig en in een ongedwongen sfeer. Daarna zijn we in de buurt nog iets gaan drinken op een terrasje en daar hebben we gezeten totdat we het allebei koud kregen.

Eindelijk heb ik nu iemand gevonden waarmee het écht klikt

Het was echt een top avond en het was super gezellig. Daarna heeft hij me weer naar huis gebracht en hebben we de volgende week opnieuw met elkaar afgesproken. We kunnen goed praten met elkaar en elke afspraak is weer top. Ik kijk er elke keer meer en meer naar uit om hem te zien en om met hem te spreken via ofwel mail, chat of sms.

In hem kan ik mijn vertrouwen stellen en we spreken nog steeds af en mailen en chatten nog steeds met elkaar. Het is echt de tofste man die ik ooit ontmoet heb.