Annelies & haar vriend

Eerste ontmoeting op 18 september 2011

Begin augustus heb ik mij ingeschreven bij ELITEDATING. Al snel kreeg ik veel partnervoorstellen, die ik uitgebreid bekeek. Een aantal daarvan waren interessant genoeg om erop te reageren met een glimlach, ‘likes’ voor wat ik leuk vond aan iemands profiel en een keuze uit vijf vragen. Eind augustus ontstond hierdoor een mailwisseling met een man.

Eerst wisselden wij vooral informatie uit via ELITEDATING, maar al snel bleek er een duidelijke klik aanwezig te zijn en waren wij beiden geïnteresseerd in persoonlijker contact. De mailwisseling ging vervolgens verder via privémail en al heel snel ook via sms. Dit contact werd steeds intensiever en wij werden steeds nieuwsgieriger naar elkaar.

Op 18 september hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet en het klikte vanaf het begin heel goed. Inmiddels hebben wij een fijne en leuke relatie en beiden het gevoel dat wij voor elkaar de juiste partner zijn.

Je inschrijven bij ELITEDATING is wat mij betreft zeker de moeite waard!

Ik ben blij dat ik doorgezet heb en mij ingeschreven heb bij ELITEDATING en hij is blij dat hij mij nog net voor dat zijn lidmaatschap afliep heeft leren kennen (hij had de moed na een aantal teleurstellingen al opgegeven en zijn lidmaatschap opgezegd). Ik realiseer me dat het bij mij wel heel snel is gegaan, maar hoe dan ook, je inschrijven bij ELITEDATING is wat mij betreft zeker de moeite waard!

Met vriendelijke groet,
Annelies