Array

Annie & Paul | EliteDating

Annie & Paul

Na acht jaren verdriet om mijn overleden man kon ik, rond augustus 2011, die gedachten van me afzetten en vond ik dat het leven me nog misschien iets te bieden had. Zo schreef ik me in bij ELITEDATING en voelde ik de levensvreugde terug bij mij opkomen en leerde ik ene Paul kennen.

En die Paul sprak me geweldig aan en we kwamen dagelijks met elkaar in contact. Na een tijdje begonnen we te mailen en spraken af om elkaar eens te ontmoeten. Paul was van Diepenbeek, ongeveer 2 uur rijden naar Kortrijk.

Ik had zelfs geen foto van hem gezien, maar zijn innerlijk sprak me enorm aan. Daar beleefde ik een prachtige dag samen met hem, eerst gezellig gaan eten, Kortrijk verkennen, dan naar Kluisbergen een grote boswandeling maken, dan naar Marke in mijn huisje iets drinken, Paul wilde wel nog iets meer, maar dat vond ik nog te vroeg en hij respecteerde dat.

En nu kunnen we elkaar niet meer missen

Na 3 dagen kreeg ik een mailtje dat zijn buikgevoelens voor mij weg waren. Ik bleef aanklampen om toch voort te mailen, want ik wilde hem niet kwijt. Na een maand spraken we weer eens af op mijn aandringen, om voor een paar dagen naar Oberhausen te gaan, als vrienden, en daar is zijn liefde voor mij opgebloeid. Hemels waren die dagen, en nu kunnen we elkaar niet meer missen.

Daarom dank ik jullie, dat ik hem via ELITEDATING ontmoet heb. Ik ben jullie enorm dankbaar en wens jullie een spetterend 2012.

Beste groeten,
Annie – Paul