Anou & W.

​Ik was het al beu en wilde al stoppen; gewoon rust. Toen zag ik zijn profiel, helemaal goed. Het begon met aan mijn kant voorzichtig met een glimlach…geen reactie.

Ik bekeek zijn profiel later nog eens en er waren toch hele opmerkelijke dingen die hij schreef en vinkte aan met wat ik leuk vind aan hem. Er kwam contact. Ik had niet erg het idee dat het wat zou worden, maar wat hij omschreef was te mooi om waar te zijn om niet te reageren. Hij stelde een kennismaking voor, waar ik wel wat afspraken van mijn werk voor moest verzet via de mail en gaven wel onze telefoonnummers door. Helaas cancelde hij de afspraak via de sms af. Ach…ik had er nog 1 in de pen en reageerde heel begripvol op zijn annulering, wat hij heel lief vond. En stelde voor om even te bellen. Het gesprek was zo leuk, hij had iemand gevonden maar een vriendschap vanwege onze klik was een heel goed voorstel. Enfin, we besloten toch maar voor een kennismaking. Twee nachtelijke telefoontjes die uren duurde en tenslotte kwam de kennismaking. Het was turbulent en hij was er overweldigd van.

Ook vanwege de vele aandacht van nog meer vrouwen, besloot hij om het maar af te houden. Ik was zeer teleurgesteld maar respecteerde zijn wens. Het was niet tegen te houden en we smsden toch maar voorzichtig en reactie bleef niet uit. Tenslotte toch nog een afspraak gemaakt het was al anders, heel eigen was de sfeer. Allebei heel relaxed in elkaars aanwezigheid en ook passioneel.

Nog meer gevoelens kwamen los waar wij allebei niet omheen konden. We hebben zelfs ruzie gehad op onze 2de date, wat nog meer vertrouwen gaf en meer binding en liefde openden zich. Voor mij is er genoeg vertrouwen om te weten dat wij bij elkaar horen.

Wij zijn in 2 weken tijd tot de conclusie gekomen dat wij toch echt bij elkaar horen.

We hebben het ook iedereen in onze omgeving kenbaar gemaakt. Ja …. wij lopen hard van stapel, maar je zal elkaar maar gevonden hebben.
Hoeveel tijd moet je dan nog verspillen op onze leeftijd (49 en 53)…

We zijn ELITEDATING dankbaar voor dit stukje kennismaking.

Lieve groet,

Anou en W.