Jonathan & Thea

Eerste ontmoeting in maart 2012

Na zelf een zeer turbulente fase te hebben meegemaakt in mijn leven, en na het zien van de commercial van ELITEDATING op televisie besloot ik voor de allerlaatste keer het online-daten te proberen; zelf behoorlijk sceptisch over wat ik er mee op zou schieten, maar toch de gok genomen. Niet geschoten is altijd mis?

Na mijn profiel gedeeltelijk te hebben ingevuld heb ik met grote nieuwsgierigheid mijn partnervoorstellen bekeken en kwam er toen pas achter, hoe Nederlands het ook mag klinken, dat er ook gedeeltijk voor betaald moest worden. Op dat moment wist ik niet zeker of ik er mee door moest gaan.

Na nog geen 24 uur op de website te hebben ‘gestaan’ kreeg ik, uit het niets, een glimlach van een dame uit de buurt die qua persoonlijkheid extreem veel leek op mezelf. Na lang wikken en wegen heb ik besloten om te betalen, want ik was heel erg nieuwgierig naar haar foto.

Na de foto gezien te hebben was ik blij verrast en heb haar een berichtje teruggestuurd. Daarna volgden een aantal berichten via de website en via e-mail. Uiteindelijk hebben we besloten om elkaar te ontmoeten in een café in de buurt; en dat moment kan ik mij nog herinneren als de dag als vandaag, hoewel dat momenteel 10 maanden geleden is.

Die avond hebben wij lekker met elkaar gekletst over van alles en nog wat en hoe gek het ook mag klinken, we begrepen elkaar volledig en hadden bij tijd genoeg aan een halve zin om te snappen wat de ander bedoelde. Al met al zijn wij het café uitgezet omdat de kroegbaas graag wilde sluiten. Daarna hebben nog een paar dates gevolgd en hebben we officieel verkering gekregen. Na onze eerste date hebben er nog vele gevolgd, hebben onze eerste Kerst samen gevierd, zijn we voor het eerst samen op vakantie geweest en zijn we heel rustig aan het kijken of we al klaar zijn voor de volgende stap.

Ik wil dan ook aan iedereen ELITEDATING ten zeerste aanraden, omdat het mij iets gebracht heeft wat ik zelf niet heb kunnen vinden

Al met al is de voorstel van ELITEDATING bijna perfect te noemen: we lijken qua interesses extreem veel op elkaar en hoeven de ander niet veel uit te leggen, qua karakter lijken we ook heel erg op elkaar, wat het heel erg gemakkelijk maakt om in te leven hoe de ander zich voelt, of waar ze aan denkt; a match made in heaven?

Voor mij is ELITEDATING nu al niet meer uit mijn leven weg te denken, en is het lastig te omschrijven hoe ELITEDATING mijn leven heeft veranderd; zij hebben mij geholpen in het vinden van mijn droompartner waar ik heel graag heel oud mee wil worden.

Ik wil dan ook aan iedereen ELITEDATING ten zeerste aanraden, omdat het mij iets gebracht heeft wat ik zelf niet heb kunnen vinden: ELITEDATING bedankt!

Groeten,

Jonathan en Thea