Mieke & Mark

Eerste ontmoeting in februari 2012

​Beste ELITEDATING, In totaal was ik één maand actief op ELITEDATING. Daarna ging ik voor vijf weken naar Argentinië. Mark stuurde mij eind februari (één week voordat mijn lidmaatschap afliep) vijf vragen en vervolgens een glimlach. Mark had gekozen voor een lidmaatschap van zes maanden en was één week geregistreerd bij ELITEDATING toen hij mij ontmoette. Ik was zijn eerste date!

Onze profielen kwamen met elkaar overeen. Eerlijkheid en oprechtheid zijn eigenschappen die me erg aanspreken. Echter kan iedereen dat zeggen, dus ik was niet meteen overtuigd. Voor Mark is het belangrijk samen een team te vormen binnen een relatie, echter hecht hij ook veel waarde aan zijn vrijheid. Hier was ik het helemaal mee eens!

Zijn foto was leuk, zijn reacties spraken me aan en ik kon me vinden in het tempo van interactie. Weken e-mailen zonder elkaar gezien te hebben zijn niet aan mij besteed. De week ervoor had ik een andere date (mijn eerste via ELITEDATING) en dat was op een drama uitgelopen. Deze keer wilde ik het goed doen! We spraken af op zondag 26 februari in Hilversum.

Ik stond heel neutraal tegenover deze ontmoeting gezien mijn vorige date niet was wat ik ervan verwacht had. Toen ik Mark zag was ik aangenaam verrast. We gingen wat drinken en dat was erg gezellig. We hadden hetzelfde gevoel voor humor en over veel dingen dezelfde denkwijze. Tijdens het afscheid op het station riepen we beiden heel hard hoe kieskeurig we waren. Toen de trein echter arriveerde, wisten we dat we elkaar weer wilden zien en dit spraken we ook uit. Bij thuiskomst hebben we elkaar nog laten weten hoe leuk we het hebben gehad. Thuis nog even Whatsappen en zeggen hoe leuk we het vonden.

We verbazen ons nog steeds over hoe goed we bij elkaar passen

Woensdagavond 29 februari kwam hij bij mij op bezoek en dat was wederom super leuk. Hij was vrolijk, zei wat hij dacht en was zichzelf. Dit vond hij ook van mij. Vanaf die avond wist ik eigenlijk dat het serieus ging worden. De twee daarop volgende weken hebben we heel vaak afgesproken en het verbaasde me hoe hij zijn best deed om me te zien. We hadden dezelfde kijk op het leven, het was een heerlijk gevoel. 16 maart ging ik voor vijf weken naar Argentinië op studiereis, dit was een vreselijke timing want we waren tot over onze oren verliefd op elkaar. Gedurende die vijf weken hebben we elke dag contact gehad en ik wist zeker dat het helemaal goed zat. 17april stond hij op Schiphol om me op te halen en vanaf dat moment gaan we 100% voor elkaar. Per 1 augustus trekt hij bij me in.
We verbazen ons nog steeds over hoe goed we bij elkaar passen. Het plaatje klopt gewoon. Eind van dit jaar gaan we backpacken door Nepal.

Dingen die we gemeen hebben:
– Eerlijkheid en oprechtheid
– We zjin beide vrolijk
– We hebben dezelfde smaak voor muziek
– We staan hetzelfde in de relatie
– We houden beide van praten
– We hebben begrip voor elkaar
– We gaan voor elkaar door het vuur
– We zijn beide eigenwijs.

Zijn uiterlijk vind ik enorm aantrekkelijk. Hij heeft een open uitstraling en is altijd vrolijk. Hij kiest zijn woorden zorgvuldig. Hij begrijpt mij gewoon!
Dus is enkel de korte versie van ons succesverhaal!

Groetjes, Mieke en Mark.