Shirley & Gert-Jan

Zijn samen sinds 17 april 2011

Hallo allemaal! Wij zijn Shirley en Gert-Jan en hebben ons allebei via ELITEDATING ingeschreven in de hoop een partner te vinden.

Shirley: ‘En dat is gelukt, haha. Het eerste contact moment was toen Gert-Jan mij een bericht stuurde. Ik heb het bericht gelezen en ik wilde meer van hem weten. Ik ben daarna naar zijn profiel gegaan en een groot deel van wat ik daar las kwam overeen met de wensen die ik had. Hij heeft wat een man moet hebben en daarover was ik zeker blij. Maar er was ook een ding waar ik aan twijfelde: zijn beroep als vrachtwagenchauffeur. Ik wist niet of ik daar wel mee kon omgaan, want hij had al verteld dat hij 5 dagen per week weg is en alleen in de weekenden thuis is. Maar omdat de rest wel allemaal in mijn plaatje pastte, heb ik het een kans gegeven waar ik nu nog steeds blij mee ben’.

Gert-Jan: ‘Ik heb het profiel van Shirley bezocht, omdat ze alles had wat ik zocht in een meisje. Ik dacht, ik stuur haar gewoon een bericht en ik zie wel hoe het uitpakt. En gelukkig stuurde ze een berichtje terug dat ze mijn profiel super vond, dat er alles in stond wat ze zocht in een man. Ik was blij om dat te horen, maar was ook blij dat ze eerlijk zei dat ze twijfelde over mijn beroep. Maar we hebben het dus een kans gegeven en die pakt nu nog steeds goed uit, haha’.

Shirley: ‘Het contact via ELITEDATING duurde twee weken, voordat we elkaars telefoonnummer gaven. Gert-Jan belde mij als eerste op en ik was best nerveus, maar toen ik op nam klonk zijn stem echt sexy en ik wilde hem graag zien. Datzelfde had hij bij mij ook, vooral omdat ik geen foto op de site had staan. Ongeveer een week later hadden we ons eerste afspraakje en we waren alle twee wel wat nerveus. Maar het verliep prima en de avond was anders dan anders. De meeste gaan op de eerste afspraak naar de bios of naar een restaurant. Ik ging naar zijn huis toe. Het ging goed, zodat we weer wat afspraken. Die keer zijn we wel naar een restaurant geweest en ik was zo blij. Hij ook, want hij zat met een meisje dat hij leuk vind.

Ook al heb je twijfels bij iemands profiel, geef hem of haar een kans

Gert-Jan: Het aantrekkelijke van Shirley, zijn haar mooie blauwe ogen en haar mooie glimlach. En wat haar zeker bijzonder maakt, is haar mooie rode haar. Daarnaast is ze een kop kleiner dan ik, daar hou ik van.

Shirley: Wat zo aantrekkelijk is aan Gert-Jan, zijn zijn gespierde armen, haha. En dat hij erg grappig kan zijn en dat hij een kop groter is dan ik, daar hou ik van. Onze speciale momenten zijn de weekenden dat we weer samen zijn. Het is echt maandag weg vrijdag weer terug, maar gelukkig heb ik mijn werk zodat ik hem niet al te lang hoef te missen. Wij zijn sinds 17-04-2011 bij elkaar. En we zijn heel erg gelukkig samen. Onze toekomst plannen zijn om samen te gaan wonen en kinderen te krijgen.

Onze overeenkomsten zijn dat we allebei erg zorgzame types en harde werkers zijn. Hij als vrachtwagenchauffeur en ik als verzorgende. Voor de rest zijn we familiemensen, familie staat bij ons allebei op nummer een.

Gert-Jan & Shirley: Er is nog een ding wat we jullie willen zeggen. Ook al heb je twijfels bij iemands profiel, geef hem of haar een kans en misschien heb je dan net als wij alsnog een relatie.

Met vriendelijke groeten, Shirley en Gert-Jan