04.12.2014, Door ELITEDATING redactie
32217

ELITEDATING aanmelden en inloggen

aanmelden inloggen elitedating
Om uzelf bij ELITEDATING te registreren vult u het formulier in op de startpagina of via de registratiebox aan de zijkant van deze pagina, kiest u uw geslacht en het geslacht van de persoon die u zoekt. Voer uw e-mailadres in, kies een wachtwoord en bevestig onze Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring op Gegevensbescherming.

Vul de persoonlijkheidstest volledig in

Via de "gratis registreren" –button, wordt u direct naar onze uitgebreide persoonlijkheidstest geleid. Deze wetenschappelijke test bestaat uit 283 vragen, duurt ongeveer 30 minuten en kunt u op elk moment pauzeren en hervatten. Door de vragen volledig en nauwkeurig in te vullen vergroot u de kans om een partner te vinden die goed bij u past. Hoe meer informatie wij over uw voorkeuren voor een partner hebben, hoe preciezer wij te werk kunnen gaan om uw ideale partner te vinden.

Nu kunt u de criteria invullen die voor u van belang zijn betreffende uw potentiële partner, zoals een eventuele kinderwens en rook- en drinkgedrag. Bovendien kunt u persoonlijke zoekcriteria toevoegen, bijvoorbeeld de afstand die u bereid bent af te leggen voor uw toekomstige partner.

Aansluitend komt u op het zojuist gecreëerde profiel terecht: hier kunt u uw testuitslagen inzien, persoonlijke informatie toevoegen en/of voorkeursinstellingen wijzigen. De partnervoorstellen kunt u vinden in het menu van uw account onder "Overzicht" of "Partnervoorstellen".

Uw informatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. Meer informatie met betrekking tot privacy kunt u vinden onder in het privacybeleid.

Hoe kunt u zich inloggen?

Heeft u reeds een lidmaatschap bij ELITEDATING dan kunt u zich eenvoudig via www.elitedating.nl op de startpagina of vanaf deze pagina inloggen (klik rechtsboven op 'aanmelden'). Vul rechtsboven uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen.

Wanneer u het antwoord op uw vraag niet op deze pagina kunt vinden, bezoek dan ons helpcentrum voor meer help onderwerpen of neem contact op met onze klantenservice.

Comments

hallo ik wil graag mijn profiel actieveren maar het lukt niet kunt u mij helpen

ik wil mij graag over nieuw in loggen kun u mij daar bij helpen

het lukt mij niet om actieveren te installeren

ik wil graag lid van elitedating worden

Beste A. Wierbos, bedankt voor uw bericht. U kunt kunt u vraag richten aan de ELITEDATING klantenservice: support@elitedating.nl. Zij zullen u graag verder helpen! Met vriendelijke groeten, het ELITEDATING team.

Beste Esther, je kunt je registreren bij ELITEDATING door een account aan te maken. Als je je e-mailadres invult en een wachtwoord aanmaakt in de registratiebox rechtsboven in de pagina, wordt er een account voor je aangemaakt en kunt u beginnen met online daten! Je kunt je ook aanmelden op http://www.elitedating.nl/web/register Succes! Met vriendelijke groeten, het ELITEDATING team