ELITEDATING aanmelden en inloggen

aanmelden inloggen elitedating

Om uzelf bij ELITEDATING te registreren vult u het formulier in op de startpagina of via de registratiebox aan de zijkant van deze pagina, kiest u uw geslacht en het geslacht van de persoon die u zoekt. Voer uw e-mailadres in, kies een wachtwoord en bevestig onze Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring op Gegevensbescherming.

Vul de persoonlijkheidstest volledig in

Via de “gratis registreren” –button, wordt u direct naar onze uitgebreide persoonlijkheidstest geleid. Deze wetenschappelijke test bestaat uit 283 vragen, duurt ongeveer 30 minuten en kunt u op elk moment pauzeren en hervatten. Door de vragen volledig en nauwkeurig in te vullen vergroot u de kans om een partner te vinden die goed bij u past. Hoe meer informatie wij over uw voorkeuren voor een partner hebben, hoe preciezer wij te werk kunnen gaan om uw ideale partner te vinden.

Nu kunt u de criteria invullen die voor u van belang zijn betreffende uw potentiële partner, zoals een eventuele kinderwens en rook- en drinkgedrag. Bovendien kunt u persoonlijke zoekcriteria toevoegen, bijvoorbeeld de afstand die u bereid bent af te leggen voor uw toekomstige partner.

Aansluitend komt u op het zojuist gecreëerde profiel terecht: hier kunt u uw testuitslagen inzien, persoonlijke informatie toevoegen en/of voorkeursinstellingen wijzigen. De partnervoorstellen kunt u vinden in het menu van uw account onder “Overzicht” of “Partnervoorstellen”.

Uw informatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. Meer informatie met betrekking tot privacy kunt u vinden onder in het privacybeleid.

Hoe kunt u zich inloggen?

Heeft u reeds een lidmaatschap bij ELITEDATING dan kunt u zich eenvoudig via www.elitedating.nl op de startpagina of vanaf deze pagina inloggen (klik rechtsboven op ‘aanmelden’). Vul rechtsboven uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen.

Wanneer u het antwoord op uw vraag niet op deze pagina kunt vinden, bezoek dan ons helpcentrum voor meer help onderwerpen of neem contact op met onze klantenservice.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie