Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
85%
HOOGOPGELEID

Onze leden hebben een bovengemiddeld opleidingsniveau.

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Vrouw zoekt man om haar gelukkig te maken

vrouw op zoek naar man elitedating

Je hebt op internet ingetypt ‘vrouw zoekt man’? Dan denk je er waarschijnlijk over na om online op zoek te gaan naar een partner. Je bent niet de enige! Steeds meer Nederlandse alleenstaanden vinden hun partner via online dating. Als single vrouw op zoek naar een relatie ben je bij ons aan het goede adres. Probeer onze service vrijblijvend uit en wie weet ben jij het volgende succesverhaal!

Single vrouw zoekt man online

Het zoeken naar liefde via een relatiesite is niet raar of onnatuurlijk. Het kan juist als een hulpmiddel dienen waarmee je in korte tijd veel interessante singles leert kennen, die dezelfde interesses delen en vergelijkbare leefgewoontes hebben als jijzelf. Uiteindelijk zoekt elke vrouw een man waarmee ze haar leven kan delen en die onvoorwaardelijk aan haar zijde staat. Op zoek gaan naar jouw partner via internet maakt de zoektocht een stuk eenvoudiger en leuker! Het ontmoeten van vrijgezellen buiten je persoonlijke kringen om kan tot verbintenissen leiden die in het dagelijkse leven nooit zouden zijn ontstaan en bovendien kan je met meerdere mannen tegelijk in contact komen.

Als vrouw op zoek naar een man? Neem het heft in eigen hand!

Een partner vinden is niet altijd even gemakkelijk. Tijdsdruk, leeftijd, inspanning en toeval zijn allemaal factoren die obstakels kunnen vormen bij de zoektocht naar een man. Steeds meer mensen schrijven zich daarom in bij een online datingbureau. Als je al enige tijd erover nadenkt om daten via internet een kans te geven, dan is dit het moment.

ELITEDATING is een datingsite waar men zich gratis kan inschrijven. Vervolgens ontvang je, op basis van een uitgebreide wetenschappelijke persoonlijkheidstest, alleen partnervoorstellen die passen bij jouw profiel. Op deze manier hoef je niet eindeloos kroegen of verjaardagen af te struinen op zoek naar gelijkgestemde vrijgezellen, ongemakkelijke gesprekjes te voeren met mensen waar je eigenlijk niks mee gemeen hebt of te hopen dat die ene leuke man op zoek is naar een serieuze relatie.

De leden van ELITEDATING zijn singles met niveau die op zoek zijn naar een vaste relatie. Een single vrouw die een serieuze man zoekt is bij ons dus aan het goede adres!

Maar wie is de perfecte partner?

Smaken verschillen, en zo ook in de liefde. Dé perfecte man bestaat niet. Elke vrouw heeft persoonlijke voorkeuren van karaktereigenschappen, uiterlijk en interesses. De ene vrouw zoekt een man die haar kan beschermen en haar een gevoel van zekerheid geeft, een andere vrouw heeft meer behoefte aan een soulmate en voor weer een ander is fysieke aantrekkingskracht erg belangrijk. De ene vrouw kiest voor George Clooney, de ander voor Johnny Depp, weer een ander voor BradPitt.

Bovendien is het ook belangrijk te beseffen dat je jouw perfecte droomprins, die aan al je wensen voldoet, waarschijnlijk niet gaat tegenkomen. Een man die knap, slim, grappig, aardig, sportief, leuk is met kinderen en het goed kan vinden met je familie is het type droomman waar vele vrouwen over fantaseren, maar wat vaak ook een fantasie blijft. Zelfs George, Johnny en Brad hebben eigenschappen of gewoontes die niet in jouw perfecte plaatje passen. Het gaat er uiteindelijk om dat je iemand vindt die je respecteert en accepteert, dat zijn gebreken voor jou in het niet vallen bij zijn positieve kanten en dat jullie elkaar gelukkig maken.

Vrouw zoekt man om…

Wat zoeken single vrouwen in een man? ELITEDATING vroeg een aantal vrouwen die op zoek zijn naar een man in één zin te verwoorden wat de juiste partner voor hen betekent:

‘Een vader voor mijn kinderen’ – Julia 43 jaar
‘Een soulmate voor de rest van mijn leven met wie ik kan lachen, praten en huilen’– Rosa,52 jaar
‘Iemand om de liefde mee te delen, te krijgen en te geven.’- Joanna 54 jaar
Iemand die mij financieel kan onderhouden en die mij beschermd.’- Robin, 49 jaar.
Iemand die alles van mij weet en ik alles van hem en met wie ik alle ups én downs kan delen. Iemand die me beter kent dan ik mezelf ken.’- Marcella, 30 jaar
Een man om elke dag naast wakker te worden met een glimlach op mijn gezicht, wetend dat hij bij mij hoort.’– Merel, 34 jaar

Dus, ben jij een vrouw die zoekt naar een man? Schrijf je gratis in en vind de man die bij jou past!

Over de auteur: Samuel Borst

Samuel Borst is redacteur bij ELITEDATING.

Bekijk meer artikelen geschreven door de Samuel Borst