Een serieuze datingsite – omdat je weet wat je wilt!

Heb je geen zin om duizenden profielen door te spitten en jezelf naar doelloze dates te slepen? Of heb je recentelijk tegen een goede vriend of vriendin gezegd: “Ik ben toe aan een relatie met iemand die hetzelfde in het leven staat zoals ik”? Dan ben je niet de enige! Menig Nederlandse single is op zoek naar een hechte relatie. Maar waar vind je die persoon waar je écht iets mee kunt opbouwen?

Wensen en behoefte

In de afgelopen tien jaar hebben behoorlijk wat mensen de weg naar online dating gevonden. Onder invloed van de groeiende populariteit zijn verschillende typen datingsites als paddenstoelen uit de grond geschoten. En dat terwijl de online datingmarkt behoorlijk afwijkt van traditionele markten.1 Je betaalt namelijk niet direct voor het product dat geleverd wordt; dat zouden de contactgegevens van andere online daters zijn. Je betaalt voor de mogelijkheid om op een discrete manier met veel verschillende mensen in contact te komen.

Een diepere integratie van het internet in onze levens zou een mogelijke verklaring kunnen zijn voor de alsmaar toenemende bezoekersaantallen van datingsites. Maar het lijkt er ook op dat er anders tegen online dating wordt aangekeken. Een groeiende groep singles die op zoek is naar een serieuze relatie blijken ook vaker de daarvoor bestemde websites te bereiken. Daarmee hebben zij een voorbeeldfunctie en worden taboes verder doorbroken. De mate waarin men dus op zoek is naar serieuze datingsites wordt versterkt door het gegeven dat mensen vaker op zoek zijn naar een lange termijnrelatie via internet.

 

 

dating serieuze singles elitedating

 

Maar wat is een serieuze datingsite?

Serieus wordt ook wel gedefinieerd als: “oprecht”, “gemeend” en “degelijk”.2 Bij datingsites die zich als serieus profileren kun je een hogere mate van degelijkheid verwachten. Meer zekerheid en een aansluitende selectie van partnervoorstellen. Andere leden die zich bij deze categorie online datingsites aanmelden zijn ook op zoek naar een serieuze relatie. Daardoor zijn verwachtingen beter op elkaar afgestemd. Vooral singles die de 30 zijn gepasseerd willen vaker een relatie waar ze meer diepgang uit kunnen halen. Een vrouw die een man zoekt op een serieuze datingsite is meestal op zoek naar een gelukkige en stabiele relatie, niet naar een kortstondige flirt.

Laat je wens vervullen door een serieuze datingsite

Zowel mannelijke als vrouwelijke singles die toe zijn aan een volwassen relatie zijn bij ELITEDATING aan het juiste adres. Een wetenschappelijke persoonlijkheidstest zorgt er aan de ene kant voor dat je een duidelijk zelfbeeld krijgt en aan de andere kant hebben wij een beter inzicht in jouw partnervoorkeuren. Mede hierdoor zijn we in staat om mensen aan elkaar voor te stellen die: Geïnteresseerd zijn, wederzijds respect hebben voor elkaar hebben en oprecht op zoek zijn naar een duurzame relatie.

Hebben we jouw interesse gewekt? Probeer ons dan vrijblijvend uit!

 

Lees ook:

 • datingsite elitedating gratis online dating
  De datingsite voor jou met gratis aanmelding!

  Het basislidmaatschap van ELITEDATING is compleet gratis. Het grote voordeel hiervan is dat je onze service eerst kunt uitproberen, zonder verdere verplichtingen. Lees hier wat je allemaal gratis kan doen op onze datingsite!

   

   

   

 • single man op zoek naar vriendin
  Vriendin gezocht? Vind nu de liefde!

  Ben je er klaar voor het singleleven achter je te laten? Zet dan de stap vandaag nog en verander jou status van alleenstaande man naar een gelukkige man in een relatie. Lees hier hoe en waar!

 • elitedating de betrouwbare site voor dating
  Op zoek naar een betrouwbare datingsite?

  Waar kun je opletten bij het veilig gebruiken van online diensten? Lees hier de tips die ervoor kunnen zorgen dat je een veilige en betrouwbare datingsite uitkiest, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.