Succesverhalen

Femke & Silvester

Samen sinds 15 juli 2014Twee jaar geleden had ik een lidmaatschap bij jullie. Velen verklaarden me voor gek; internetdaten, dat doe je toch niet? Ik heb in een paar maanden… Leesmodus »

Annie & Hans

Eerste ontmoeting in oktober 2010Na diverse mislukte pogingen had ik de moed al opgegeven. Ik had mijn al vriendinnen gezegd dat ik wilde stoppen; ik had geen zin om "me… Leesmodus »

Leen & Ksenia

Wonen samen sinds maart 2014Na een paar dates te hebben gehad, kreeg ik in juli 2012 een berichtje van de man die mijn droomman bleek te zijn. Ik heb zijn… Leesmodus »

Arine & Jeffrey

Getrouwd op 5 september 2014Eind mei 2013 was Jeff één van mijn partnervoorstellen op ELITEDATING. Hij sprong er uit door zijn uitstraling. Ik had hem toegevoegd aan mijn favorieten. Daarop… Leesmodus »

Mario & Hannie

Eerste contact op 10 maart 2013Op 10 maart 2013 kreeg ik mijn eerste mail van Hannie. Ik was blij dat ik gevraagd was door een mooie vrouw. Prettig om een… Leesmodus »

Joost & Nathalie

Samen sinds de zomer 2013Ik was ongeveer een jaar lid bij ELITEDATING. Vele profielen gelezen en gereageerd op de profielen welke mij aanspraken. Soms met een reactie maar meestal bleef… Leesmodus »

Rebecca & Toni

Eerste contact in December 2013Een glimlach, wat vragen heen en weer en verkocht waren we allebei. Na nog wat berichtjes hebben we afgesproken een terrasje te pakken. Het terrasje moet… Leesmodus »

Hilde & Johnny

Eerste contact in December 2012Ons verhaal start in december 2012. Na meer dan 2 jaar single te zijn geweest, ben ik lid geworden van ELITEDATING. Na een paar weken kreeg… Leesmodus »

Inge & Ton

Eerste contact in december 2013Dankzij ELITEDATING hebben Ton en ik elkaar ontmoet en daar ben ik erg blij mee! Persoonlijk wilde ik een half jaar geleden even een pauze inlassen… Leesmodus »

Marianne & Frans

Marianne ontving na het invullen van de vragenlijsten een aantal profielen waar het profiel van Frans tussen zat. Dit profiel sprak haar meteen aan en zij stuurde een glimlach waarna… Leesmodus »