Arine & Jeffrey

Getrouwd op 5 september 2014

Eind mei 2013 was Jeff één van mijn partnervoorstellen op ELITEDATING. Hij sprong er uit door zijn uitstraling. Ik had hem toegevoegd aan mijn favorieten. Daarop reageerde hij op diezelfde woensdag, we hebben gelijk telefoonnummers uitgewisseld.

We waren veel aan het chatten en er waren zoveel gelijkenissen en leuke dingen dat we diezelfde zondag nog hebben afgesproken. Het klikte helemaal en de avond werd afgesloten met een zoen. De week erna zijn we samen naar een festival geweest en daarna was het erg duidelijk. Dit is het! Wij horen bij elkaar.

In juni hebben we elkaars beste vrienden leren kennen en ook elkaars familie ontmoet. De 1e vakantie was in augustus naar Kroatië. We voelen elkaar zo goed aan en samen kunnen we de wereld aan. De afstand tussen ons was het enige wat soms wel moeilijk was. Al snel werd besloten dat we echt samen wilden wonen. Dit gebeurde afgelopen oktober. Op 26 november ging Jeff op z’n knieën.

Op dit moment, nu ik dit schrijf zijn we een weekje samen in Limburg. Afgelopen maandag zijn we in ondertrouw gegaan. 05-09-2014 wordt onze grote dag! Als dit geen succesverhaal is dan weet ik het ook niet meer…