Een christelijke datingsite - behoud het geloof in de liefde

Dat liefdesrelaties een essentieel onderdeel van het leven vormen weet iedereen. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat het hebben van een partner een positief effect heeft op het mentale welzijn.Het is dus niet gek dat veel alleenstaanden in Nederland op zoek zijn naar iemand die hun leven aanvult. ELITEDATING profileert zich niet specifiek als een christelijke datingsite maar koppelt singles aan de hand van karaktereigenschappen en persoonlijke voorkeuren. Daarin houden we dus óók rekening met jouw geloofsovertuiging.

Christelijke dating – ontmoet je liefde online

Het gezegde “de ware Jacob” wordt omschreven als iemands ideale geliefde.2 De interpretatie of iemand inderdaad ideaal als partner is voor jou, wordt door jezelf ingekleurd. Sociaal Psycholoog en docent aan de VU in Amsterdam, Tila Pronk, zegt daarover: “Je creëert de perfecte partner als je verliefd bent. Alle negatieve eigenschappen van een persoon zie je als positief. Jouw partner kan niets fout doen en lijkt in jouw verliefde ogen perfect, ook al is de werkelijkheid anders”.3 Kortom, jij bent diegene die tijdens het daten bepaalt in hoeverre iemand jouw ideale partner kan gaan vormen.

Anno 2012 waren er in Nederland nog tegen de 7 miljoen mensen aangesloten bij een kerk.4 Dat zijn aanzienlijk veel mensen, waar hoogstwaarschijnlijk iemand tussen zal zitten waar je gelukkig mee kunt worden. Maar hoe ga je diegene vinden? Zoals inmiddels duidelijk zal zijn heeft het weinig zin om te wachten tot ‘de ware’ toevallig voorbij komt. De kans daarop kun je vergelijken met de kans op de ideale baan die vanzelf komt aanwaaien. Het vinden van de ideale partner komt aan op het beter leren kennen van iemand, het figuurlijk aftasten van diegene die je leuk vindt, aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren.

 

 

christelijke datingsite voor jou elitedating

 

Kan een christelijke datingsite je helpen?

Het singleleven op zichzelf hoeft zeker niet vervelend te zijn, maar het heeft wel een keerzijde. Zelfstandigheid die aan de ene kant fijn is, kan ook eenzaamheid tot gevolg hebben. Om dat te voorkomen plannen singles hun agenda vaak propvol waardoor er geen rust en tijd meer overblijft om na te denken over persoonlijke behoeftes. En als je op zoek bent naar een relatie wil je ook graag tijd vrij houden om te daten, toch?

Christelijke datingsites zijn wellicht niet je eerste optie, hoewel serieuze datingsites zeker een aantal voordelen kunnen hebben, zoals:

single christelijk elitedating    Tijd
Verschillende mensen gelijktijdig leren kennen is eenvoudig en kost minder tijd via een datingsite. Naar aanleiding van een geslaagde kennismaking via online dating, kan vervolgens een afspraak worden gemaakt voor een fysieke ontmoeting.

datingsite voor christenen elitedating     Overzichtelijk
Je kunt ervan uitgaan dat leden van ELITEDATING; single zijn én op zoek naar een serieuze relatie.

datingsite religieus elitedating    Inzichtelijk
Aan de hand van jouw karaktereigenschappen en persoonlijke voorkeuren zoals leeftijd, geloof en gewoontes, ontvang je partnervoorstellen. Bovendien geeft de uitgebreide persoonlijkheidstest van ELITEDATING je wellicht meer inzicht in je eigen karakter!

 

ELITEDATING richt zich dus niet uitsluitend op christelijke dating maar heeft daardoor als voordeel veel meer leden te hebben dan een christelijke datingsite. En daarmee neemt de kans natuurlijk toe dat je iemand vind die goed bij je past.

Wil je graag de singlestatus voorgoed achter je laten? Meld je dan nu aan en probeer onze service vrijblijvend uit!

Lees ook:

 • dating voor singles met niveau elitedating
  Dating hoger opgeleiden: ontmoet elkaar online!

  Steeds meer mensen vinden elkaar via online dating. Uit de cijfers van het CBS blijkt dat van de stellen die in de afgelopen vijf jaar zijn gaan samenwonen, ruim 13 procent elkaar online gevonden heeft. Vind jij je toekomistige partner ook via dating voor hoger opgeleiden?

 • serieuze relatie vinden met elitedating
  Een serieuze relatie, waar ben je naar op zoek?

  Veel mensen zijn op zoek naar de warmte, vertrouwdheid en liefde die een vaste relatie met zich mee kan brengen. De juiste persoon vinden is echter niet eenvoudig. Lees hier meer over het zoeken en vinden van een serieuze relatie!
   

 • vrouw op zoek naar partner elitedating
  Vrouw zoekt man op niveau!

   Nederland telt meer dan drie miljoen singles. Het kan alleen lastig zijn om de juiste persoon tegen te komen die goed bij je past. Wellicht is online dating iets voor jou! Ben je een vrouw op zoek naar een man? Klik dan hier!