Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
serieuze relatie zoeken bij elitedating.nl
85%
HOOGOPGELEID

Onze leden hebben een bovengemiddeld opleidingsniveau.

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Waarom ben je op zoek naar een serieuze relatie?

serieuze relatie zoeken op elitedating.nl

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je het fijn zou vinden om een vaste relatie te hebben? Twee zeer uiteenlopende oorzaken lijken dit te verklaren. De eerste heeft betrekking op wat je er voor jezelf uit wilt halen, het tweede op wat je wilt leren en delen. Maar dat is niet het enige, er is namelijk nog iets waar we vaak naar op zoek zijn in een gelukkige, serieuze relatie. Wat dat is? Wij leggen het uit.

Naar een serieuze relatie verlangen om daar iets voor terug te krijgen

Volgens Dr. Margaret Paul, medeoprichter van de Innerbonding methode, waar je leert om eerst van jezelf te houden voordat je jouw liefde in een relatie kan delen1, beantwoorden mensen de vraag; “waarom wil je eigenlijk een vaste relatie?” meestal met:

• ik wil iemand die van me houdt, iemand die me speciaal en waardevol laat voelen.
• ik wil niet meer alleen of eenzaam zijn.
• ik wil graag kinderen.
• ik wil me veilig voelen.

Maar er is meer…

Dit zijn de redenen waarom velen mannen op zoek zijn naar een vrouw en vice verca, toch? Maar wat daarnaast ook vaak meespeelt en je waarschijnlijk niet zomaar zal noemen is dat:

• je een leegte wilt opvullen.
• je het gevoel wilt hebben dat er voor jou wordt gezorgd, op emotioneel, financieel en/of seksueel vlak.
• je jezelf wil completeren. Je hoopt dat jouw partner je datgene geeft wat je niet aan jezelf kunt geven en wat je misschien niet hebt meegekregen als kind.

Ben je klaar voor een serieuze relatie, maar vind je het lastig om singles te ontmoeten die bij jouw persoonlijkheid en levensstijl passen? Schrijf je dan in bij ELITEDATING en begin direct met daten!

Een vaste relatie zoeken met als doel: genezen, leren en liefde delen

Binnen een gezonde serieuze relatie ben je bereid; van elkaar te leren, samen te groeien en om passionele en liefdevolle momenten met elkaar te delen. Maar relaties hebben ook een bijzonder succesvolle uitwerking op het menselijk leerproces, dat ons bijbrengt waarin wij tekortschieten.

De meesten van ons hebben ervaringen of angsten uit onze kindertijd die we altijd bij ons dragen. Meestal zijn deze gebeurtenissen niet aan de oppervlakte zichtbaar maar komen pas tot uiting wanneer mensen een intieme relatie beginnen met een partner die ze vertrouwen.

Wanneer je jezelf beter leert kennen en beter met je angsten om weet te gaan, krijg je meer inzicht in je eigen gevoelens en daar kun je enorm veel van leren. Deze persoonlijke ontwikkeling heeft een direct gevolg op jouw vermogen om lief te hebben. Hoe meer je leert verantwoordelijkheid te nemen over je eigen gevoelens, van jezelf te houden, jezelf te koesteren, en om jezelf het gevoel te geven dat je speciaal bent en gewaardeerd wordt, des te meer zul je waarschijnlijk op zoek zijn naar een relatie om jouw liefde te delen in plaats van zelf uitsluitend op zoek te zijn naar het ontvangen van liefde in een relatie.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is niet het krijgen van liefde wat onze eenzaamheid verdrijft, maar juist het delen van die liefde, aldus Dr. Margaret Paul. Wanneer mensen samen zijn omdat ze gezamenlijk willen leren over hun eigen gevoelens, hun liefde en passie willen delen en daarmee persoonlijk kunnen groeien, biedt dat een duurzame basis voor een serieuze relatie!

Een gelukkige, langdurige relatie zoeken bij ELITEDATING

Steeds meer relaties ontstaan tegenwoordig met behulp van het internet. Twee geliefden die elkaar hebben ontmoet via een relatiesite of een datingbureau in Nederland is al lang geen uitzondering meer. Bij ELITEDATING streven we ernaar koppels bij elkaar te brengen die op zoek zijn naar een duurzame, gelukkig relatie. Door middel van een persoonlijkheidstest en een geavanceerd matchingsysteem worden alleen singles aan elkaar voorgesteld die echt bij elkaar passen.

Ben je er klaar voor een speciaal persoon te ontmoeten en aan samen aan een toekomst te beginnen? Probeer dan onze service vrijblijvend uit!

Bronnen:

1. http://www.innerbonding.com

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie