Waarom krijg ik zoveel verschillende partnervoorstellen?

partnervoorstellen elitedating

Bij ELITEDATING worden je partnervoorstellen afgestemd op meerdere gegevens: je wensen/verwachtingen van een relatie en de resultaten van de persoonlijkheidstest. Toch kan het zijn dat er grote verschillen bestaan tussen de potentiële partners die wij suggereren. Wellicht ben je daardoor verrast.

Onwillekeurig vraag je je af hoe het kan dat zulke verschillende personen aan je worden voorgedragen. De partnervoorstellen zijn toch immers allemaal gebaseerd op je wensen/verwachtingen en persoonlijkheid?

Het raadsel van de partnervoorstellen

Deze vraag beantwoorden wij graag voor je. Wij geloven dat het voor een duurzame en bevredigende vaste relatie van groot belang is, dat de belangrijkste waarden en levensstijl van twee mensen overeenkomen. Wanneer je bijvoorbeeld geen kinderen wilt, zullen wij je nooit aan iemand voorstellen die een familie wil stichten. Zo houden wij er bijvoorbeeld ook rekening mee wanneer je aangeeft dat je ideale partner je geloofsovertuiging deelt.

Wij nemen niet alleen de instellingen van je profiel in beschouwing, maar ook belangrijke aspecten van je persoonlijkheid. Wanneer je zelf erg gestructureerd bent, zullen we je geen partnervoorstellen sturen van chaotische personen. Evengoed koppelen wij introverte mensen die behoefte hebben aan rust niet aan singles die zich vooral op hun gemak voelen in drukke situaties.

Het doel: een vaste relatie vinden

Wij streven ernaar dat je een partner vindt met wie je nog jaren gelukkig bent. Wij willen dan ook voorkomen dat de relatie stukloopt omdat jullie karakters, wensen en verwachtingen te verschillend zijn. Dat betekent echter niet, dat wij enkel mensen voordragen, die een spiegelbeeld zijn van jezelf.

Het is goed wanneer je met je partnervoorstellen veel raakvlakken hebt, maar het is tegelijkertijd ook de bedoeling dat jullie elkaar kunnen aanvullen vanwege uw verschillende interesses en ideeën. De relatie heeft dan hopelijk een sterke basis door gedeelde normen en waarden, maar blijft ook spannend en inspirerend door jullie verschillen. Daarom bestaan je partnervoorstellen uit uiteenlopende mensen.

Als je geïnteresseerd bent in twee potentiële partners, zullen beide personen net als jij bijvoorbeeld ambitieus, reislustig en extrovert zijn. De een is echter accountant, de ander autonoom kunstenaar. Alleen al het verschil in beroept betekent een groot onderscheid wat betreft persoonlijkheid. Zij beschikken over unieke eigenschappen en kennis. Welke van de twee je het meest interessant vindt, laten wij aan jou over. ELITEDATING wil je graag, binnen de grenzen, verschillende mogelijkheden bieden om je te matchen en je liefdesgeluk te vinden!

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie