Dating in Eindhoven: vind jouw match met ons!

Ben je op zoek naar een partner in Eindhoven, voor een vaste en gelukkige relatie? Dan ben je bij ELITEDATING op de juiste plek. Dating in Eindhoven met ELITEDATING is niet alleen eenvoudiger en efficiënter, maar ook leuker! Eindeloos kroegen afstruinen in de hoop een leuke single man of vrouw tegen te komen of kansloze afspraakjes behoren tot de verleden tijd. Het ELITEDATING matchmakingsysteem is zo ontworpen dat het rekening houdt met de locatie, persoonlijkheid, partnercriteria en levensdoelen van onze leden, zodat we partnervoorstellen kunnen doen die echt een goede kans van slagen hebben. Zet de eerste stap vandaag en kom direct in contact met vele andere vrijgezellen in Eindhoven!

Eindhoven dating- ontmoet singles online

Als vijfde stad van Nederland telt Eindhoven meer dan tweehonderdduizend inwoners, waar genoeg leuke en interessante singles tussenzitten. Ook aan dateplekken is er geen gebrek: met zijn vele rijksmonumenten en ontelbare ruime parken is de Lichtstad een mooie en sfeervolle stad. In de zomer zijn de groene parken de ideale gelegenheid voor een romantische daate. Het enige wat voor veel mensen een probleem vormt, is om andere alleenstaande te ontmoeten. Het kost veel tijd en energie en bovendien weet je nooit of iemand net als jij ook op zoek is naar een vaste relatie. Online partnerbemiddeling biedt hier een oplossing voor: je kunt in je eigen tijd, thuis vanaf de bank of onderweg naar werk, op zoek gaan naar een partner die voldoet aan jouw verwachtingen.

Tip: Alles wat je moet weten over het ELITEDATING matchingsysteem

Steeds meer mensen in Nederland vinden de liefde online: een op de vijf veertigers die tussen 2008 en 2013 zijn gaan samenwonen met hun partner heeft elkaar via internet leren kennen en bij 50-plus singles is dit zelfs 37%1. Waar wacht je nog op? Meld je aan in vijf eenvoudige stappen en vind jouw geluk ook online!

 

 

Eindhoven dating- waar kun je heen?

Als je iemand gevonden hebt bij ELITEDATING waarmee je een goede klik hebt, is het tijd voor de grote vraag: waar gaan jullie heen op jullie eerste date in Eindhoven? Gelukkig zijn de mogelijkheden eindeloos. Het centrum zit vol met gezellige kroegjes en lekkere restaurants, terwijl als je de stad verlaat, je direct in een van de mooiste natuurgebieden in Nederland bent! Lees hieronder de drie datingtips voor een geslaagde date.

Dating in Eindhoven is een geweldige ervaring, die nog beter is met de juiste persoon aan je zijde. Ontmoet die speciale persoon vandaag nog, schrijf je in bij ELITEDATING.

Tips:

 • date eindhoven elitedating
  De Karpendonkse Hoeve

  Vlakbij het centrum ligt een culinair hoogtepunt. In het restaurant de Karpendonkse Hoeve kun je lunchen en dineren met je date. De prijzen liggen misschien wat hoger, maar je krijgt dan ook tongstrelende gerechten op het bord. Laat je verrassen door de wijnen en het eten en geniet van de bijzondere avond samen tijdens het daten in Eindhoven.

 • vrouw zoekt man eindhoven
  De Effenaar

  Poppodium de Effenaar is sinds 1971 te vinden in het bruisende centrum van Eindhoven. Uiteraard kun je er concerten bezoeken, maar er worden ook dansavonden georganiseerd. Grote namen zoals Queens of the Stone Age, Pearl Jam en The Red Hot Chili Peppers hebben hier reeds hun fenomenale kunsten ten gehore gebracht. De Effenaar is geschikt voor een spetterende date, maar het is natuurlijk ook een goede plek om andere singles te ontmoeten!

 • Eindhoven singles opgelet elitedating
  Het Philips Stadion

  De voetbalclub PSV en het Philips Stadion zijn met de stad verbonden. Het Philips Stadion is ook als je niet van voetbal houdt interessant om te bezichtigen. Tijdens een rondleiding kom je op plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek! Om het afspraakje af te sluiten kun je in een van de vele cafeetjes die Eindhoven rijk is, nog uitgebreid naborrelen.