Op zoek naar een partner met de dating app van ELITEDATING

Grenzeloze partnerzoektocht – waar en wanneer je wilt; de ELITEDATING applicatie voor Android en iOS toestellen maakt het mogelijk. Met behulp van jouw mobiele telefoon kun je nu altijd en overal heel gemakkelijk op zoek naar jouw ideale partner!

Online dating via de mobiele applicatie kan overal, dus ook onderweg

In de trein, in de tuin of tijdens een vakantie: het maakt niet uit waar je bent, jouw droompartner is slechts enkele klikken van je verwijderd. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone! De applicatie is gratis te downloaden vanaf Google Play of de App Store. Het doet er hierbij niet toe of je een Basis of Premiumaccount hebt. Wanneer je een geregistreerd Premiumlid bent, kun je met behulp van de ELITEDATING applicatie inloggen op jouw profiel voor online dating via een smartphone.

De dating app van ELITEDATING: Makkelijke besturing, opvallend ontwerp

De ELITEDATING applicatie is gemakkelijk in gebruik en behoudt hetzelfde petrol-gele design als op de ELITEDATING website. In de optie “menu” zijn de belangrijkste functies te vinden: berichten versturen, uw partnervoorstellen bekijken en je kunt natuurlijk ook een “glimlach” versturen. In het overzicht kun je in één oogopslag zien wat er nieuw is op jouw profiel.

Wanneer je gelijktijdig met een potentiële partner bent ingelogd via de mobiele toestellen, ben je in de gelegenheid om de zogenaamde “Push notificatie” te ontvangen. Deze functie informeert je wanneer iemand rechtstreeks contact met je zoekt. Indien er sprake is van wederzijdse interesse, is de stap naar het eerste bericht op deze manier snel gezet.

Foto uploaden met de applicatie van ELITEDATING

Ook kun je de ELITEDATING applicatie gebruiken om rechtstreeks foto’s te uploaden vanaf een smartphone. Is er bijvoorbeeld een foto van je genomen op jouw smartphone? Deze foto kun je direct op jouw ELITEDATING profiel plaatsen.

Met de nieuwe dating app van ELITEDATING kun je altijd en overal op zoek gaan naar de juiste partner. Daarnaast zal deze voortdurend verder worden ontwikkeld en zullen er nieuwe functies en andere mogelijkheden worden toegevoegd.

Dankzij de ELITEDATING applicatie wordt er een nieuwe weg vrijgemaakt voor de liefde!
![endif]-->!--[if>![endif]-->!--[if> ![endif]-->!--[if>![endif]-->!--[if>![endif]-->!--[if>![endif]-->!--[if>

Over de auteur: Samuel Borst

Samuel Borst is redacteur bij ELITEDATING.

Bekijk meer artikelen geschreven door de Samuel Borst